Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budan

Marketing

Vedrana Rudan: Dok vi strastveno brinete tko koga jebe, ne vidite kako nas jebu


Vedrana Rudan: Dok vi strastveno brinete tko koga jebe, ne vidite kako nas jebu



Tekst preuzet s: www.rudan.info


VEDRANA RUDAN u najnovijem se komentaru osvrnula na odluku Ustavnog suda o zabrani uvođenja zdravstvenog odgoja u škole te o prikupljanju potpisa o raspisivanju referenduma o braku. Komentar prenosimo u cijelosti:

Blažena zemlja Hrvatska. Njene građane muče dva problema. Prvo, kako iz škole izbaciti seksualni odgoj. Drugo, kako zabraniti dvojcu istog spola da zasnuje obitelj. Jedan je problem riješio Ustavni sud. Nema više seksa u školama. Smije ga biti samo u crkvi. Dečkićima će osviješteni roditelji, kad budu išli u crkvu na vjeronauk uručiti teglicu vazelina, curicama kondome. Živimo u zemlji u kojoj se zna tko smije jebati uz blagoslov svih hrvatskih sudova.

Drugi ćemo problem riješiti referendumom. Nitko normalan, normalni su oni koji se krešu sa nekim od pripadnika suprotnog spola, ne sumnja da ćemo i ovdje izvojevati pobjedu. Neka stoji crno na bijelo: pederi i pederke neće se u Hrvatskoj smjeti ni ženiti ni udavati dok ovom laičkom zemljom bude vladao Bog i njegovi ovozemaljski namjesnici.

Vjerojatno sam perverzna do pakla, ne pale me ove teme. Bilo bi mi drago kad bi djeca u hrvatskim školama učila kako bi bilo dobro da nemaju djecu u trinaestoj jer imanje djece košta. Preciznije, u Hrvatskoj je to luksuz koji sebi mogu priuštiti samo nabogatiji: kriminalci, političari i katolički popovi.

Da li će istospolci imati pravo na brak? Ja bih im ga dala ali poštujem one koji vladaju Hrvatskom i misle da pederi smiju biti jedino oni. Stara priča. Pravo na izbor od kako je svijeta i vijeka uvijek su imali moćni i bogati. Nije Marko iz Mošćeničke Drage isto što i neki velečasni ili Elton John. Da li sam sretna zato jer me osobno ne nadrkavaju najvruće hrvatske teme? Ne bih rekla.

I ja imam briga. Doduše, malo su drugačije. Jutros sam ušla u prodavaonicu Mlinar. Mlinar je lanac koji prodaje različite vrste kruha i kolača. Svaki dan pojedem jedan krušni štapić “sa lukom”, prodavačice mu tepaju “lukavi”. Pedeset grama, tri kune. Sto grama, šest kuna, tisuću grama, šezdeset kuna.

Šta vi mislite? Da li je normalno da u Hrvatskoj kilogram kruha u obliku lukavog štapića košta koliko i kilogram čiste puretine? Nije normalno? Ne znate odgovor? Ne ne mislite o tome? Vas noću i danju opsjedaju samo seks i homići? Dok vi strastveno brinete tko koga jebe ne vidite kako nas jebu. Prodavaonica čiste pornografije je u blizini škole, dječica kupuju “lukave” i baš nikome od vlasti, Ustavni sud bi mogao svoje reći kasnije, ne pada na pamet da Mlinara i ostale hrvatske mlinare priupita kako formiraju cijene.

Stvarno ste sigurni da ovo što nam danas u Hrvatskoj rade mlinari svih profila nije opakije od seksualnog odgoja? Sigurni ste? U svom stavu čvrsti poput klisurine? Jebe vam se pošto je kruh ali svršavate jer vam djeca u školi neće učiti što je orgazam? Pa da nisu lukavi?


---------

lp, boro

http://budan.blog.hr/










Post je objavljen 03.06.2013. u 08:14 sati.