Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/prijanlovro

Marketing

Moj blog i ja

Dragi moj blože,

jako mi nedostaješ...

Željela sam s tobom nešto podijeliti ali nisam uspjela. Naša komunikacija je prestala, ali da znaš da mi jako, jako fališ. Zbog tebe sam u teškoj depri, ništa mi ne ide, otkako ne komuniciramo kako bismo trebali sve je krenulo naopako. Na poslu me ne slušaju, iskaljujem se na krivim ljudima kao ti nekoć, jednostavno fališ mi. Ne komuniciram s tobom, a tako jako želim no inatim se jer znam da ti nećeš popustiti pa ne želim ni ja, a znam, znam da ću ja ipak prva popustiti i zašto se onda toliko mučim?.
Ne, ja ne mogu da ne pričam s tobom, ja ću prije ili kasnije popustiti ali me zanima kako ti izdržavaš?. Jesmo li stvarno glupi klinci kad nam je tako loša komunikacija, a meni je svejedno užasno žao zbog toga ali ne znam drugačije.
Moja komunikacija može biti poremečena, moja komunikacija s tobom je trenutno preko bloga, pa dragi blože trpi ovo što ti pišem jer vjeruj mi, nije mi lako. Svega se nakupilo dragi blože, otkako se ne čujemo tako često, nemam s kim normalno porazgovarati i nisu problem drugi ljudi, problem je u meni što im i ne dopuštam da komuniciramo jer što će mi drugi kad najviše volim razgovarati s tobom, ako me razumiješ. Blože, samo me zanima zašto?, što sam napravila?, je li baš uvijek problem u meni ili tebi??? Čini mi se da je obostrano, ali više jednostavno ne znam što napraviti, kako se ponijeti. Tvoja tvrdoglavost je jača od moje ili nije? Imam ti toliko toga za reći, ali ne usudim se, tvoja šutnja je i moja kočnica.

Nažalost, našla se dva karaktera toliko slična, a opet različita, žele ići skupa, a ne mogu skupa. Blože, razumiješ li išta što ti govorim?, hoćeš li me nazvati da popričamo, da to riješimo. Blože, bez obzira na sve žalim zbog puno stvari, no od tebe to ne čujem. Žališ li?, jel ti krivo?, imaš li mi što za reći??? Pitam se...


Uploaded with ImageShack.us

Post je objavljen 27.05.2013. u 21:43 sati.