Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skbrda

Marketing

Bolska bolna rekapitulacija

Brđani nisu uspjeli na Finalu Kupa u Bolu, završili su jedanaesti s po dvije pobjede, poraza i neodlučena rezultata.
Bilo je toliko šansi za prodor u sam vrh, ali su sve upropaštene lošom realizacijom dobrih pozicija.
Inače, na Bolu smo i doslovno pokisli i nasmrzavali se zbog loših vremenskih uvjeta, a većina igrača ponijela je samo kratke rukave. Zato je sve nadoknađeno vrhunskom ishranom, neusporedivo boljom od one u Solarisu.
Ali idemo na uvijek rado iščekivanu rekapitulaciju:......



1. Denis Kadrić 2,5/6
Denis nije bio u pravoj formi, napravio je performans od samo 2295 i izgubio 13 bodova rejtinga. Iako je bez problema remizirao dvije partije s crnim figurama protiv Lalića i Ferčeca, u partijama sa slabijim igračima je preforsirao dvije bolje pozicije i obje izgubio. Ali zato je najavio maksimalni angažman na ligi u rujnu.

2. Miroslav Rade 3,5/6
Rade je ostvario performans od 2345 bodova i izgubio 7 bodova rejtinga.
Igrao je zapravo vrlo dobro, a mučila ga je samo realizacija zbog cajtnota. Gotovo u svim partijama bio je dobiven i nema sumnje da će i na ligi biti pravi.

3. Mateo Ivić 4/5
Iako umoran od nastupa na EP u Poljskoj, sportski direktor bio je najuspješniji igrač ekipe na Kupu.
Ostvario je performans od 2405 bodova i zaradio 13 bodova rejtinga. Odličan rezultat ipak ima mrlju, jer je u važnoj partiji predzadnjeg kola samo remizirao iako je imao čisti kvalitet više. Ali i u prvih par kola stajao je sumnjivo u dvije partije pa se izvlačio, pa je rezultat realan.

4. Dražen Čurić 2/3
I na "Barbi" se osjetio umor od Europskog, ali je ipak smogao snage, stisnuo zube i nastupio. Ostvario je performans od 2219 bodova i izgubio 2 boda rejtinga. Zato je u hotelskom restoranu pomagao ostalim igračima momčadi objašnjavaći im nutritivne vrijednosti pojedinih namirnica. Posebno im je objasnio nevjerojatnu važnost konzumacije kupusa.

5. Željko Šušak 1/3
Šuki je ostvario performans od 2168 i izgubio 3 boda rejtinga. Igrao je zapravo dobro, zamalo pobijedio Vladu Kovačevića, ali ponovile su se stare boljke, pad koncentracije u finišu. Iako su svi igrači imali mali milijun propusta, na kraju je Šuki ispao tragičar zbog partije u pretposljednjem kolu. Rezultat u meču protiv Riječana bio je 1,5:1,5, a Šuki je igrao protiv Zelenike. Imao je nadmoćnu poziciju, vjerojatno dobivenu, ali je pogriješio i došao u tešku završnicu. Branio se herojski, partija je trajala preko 6 sati, a kad je došao do totalnog remija, grubo je pogriješio, izgubio i oduzeo svaku nadu Brđanima u visok plasman. Naime, da je Šuki barem remizirao, Brđani bi se u posljednjem kolu borili za medalju. Ali što je tu je, Šuki je barem igrom ako ne i realizacijom pokazao da kapetan Krnić može na ligi na njega računati i u najzahtjevnijim mečevima.

6. Tihomir Bužančić 1/1
Predsjednik je jedini ostvario stopostotni učinak. Došao je na prvo kolo, pobijedio, otišao i ušao u legendu.
Kasnije je tu i tamo svraćao i bodrio ekipu, a poslije zadnjeg kola došao je s kišobranom(lumbrelom).
Neki su pomislili da će s tom lumbrelom možda dobiti po glavi zbog loše igre, ali "Presidente" je ipak ponio samo zbog kiše.









Post je objavljen 27.05.2013. u 10:56 sati.