Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/e-knjige-na-hrvatskom-jeziku

Marketing

Dan Wells

Dan Wells - Gospodin monstrum

Spasio je grad od serijskog ubojice i postao lokalni junak, no pakao za Johna Waynea Cleavera tek počinje. Nakon što je okusio krv i oslobodio čudovište u sebi, sve mu je teže obuzdati svoje mračne porive. Stroga pravila koja je sebi postavio i piromanija više nisu dovoljni. Johnova žudnja za ubijanjem sve je jača, a Clayton potresaju nova stravična ubojstva. Vidjevši brutalno izmasakrirana trupla, John odmah posumnja na demona.
Rješavanje misterije i ovaj je put zadnja crta obrane za Johnovu tamnu stranu...
Roman magnetične privlačnosti koji se čita u jednom dahu.

Dan Wells - Ja nisam serijski ubojica

John je usamljeni tinejdžer koji radi u obiteljskoj mrtvačnici i opsjednut je serijskim ubojicama. Naizgled dobar dečko iz susjedstva, John je zapravo psihopat opasan za okolinu. Svoju mračnu stranu obuzdava pomoću strogih pravila za imitaciju „normalnog“ ponašanja.U njegovu malom gradiću zaredaju se jeziva ubojstva zbog čega je istodobno zgrožen i opčinjen zlodjelima.
Hoće li uspjeti pobijediti moćnog protivnika i svladati čudovište u sebi, neizvjesno je do samoga kraja.

Dan Wells - Ne želim te ubiti

Zaustavio je serijskog ubojicu i spasio grad od zla, no konačna bitka za Johna Cleavera još nije završena. U okrutnoj demonskoj igri mačke i miša, plijen su opet nevini iz Johnova susjedstva. Mora jednom za svagda zaustaviti demona, a vlastite mračne želje zaključati tako duboko u sebi da nikad ne dobiju priliku da se ostvare. John Cleaver još jednom mora ispuniti svoje poslanje i ubiti ubojicu, a na tom opasnom putu prepunom sumnje, divljaštva i smrti možda pronađe i svoje srce... Posljednji roman iz serijala o tinejdžeru sociopatu koji se svakodnevno bori sa svojim demonima.



download - sve knjige:
Dan Wells - sve knjige

Post je objavljen 26.05.2013. u 11:00 sati.