Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/natezanje

Marketing

U ime pameti, koje očito nemamo

Iznimno mi je drago da živim u državi gdje je trenutno najveći, gorući problem to da se mora definirati riječ BRAK. Brak kao zajednica je svima toliko bitan da se skupljaju donacije za volontere....čitam danas da je donirano 15 milijuna kuna (slovima: PETNAEST JEBENIH MILIJUNA KUNA!!!!) kako bi se pobrinuli da bude dovoljno potpisa.

Da je brak jako bitan, to svi znamo. I svi se toga držimo. Zato smo svi jako vjerni i NIKAD ne prihvaćamo priliku za prijevaru. Ne dao Bog da neka zgodna ženskica zakoketira oženjenom frajeru....taj će ju odmah s gnušanjem odbiti i odmah otići na ispovijed. Ako ga jako zainteresira, mogla bi dobiti i žaračem! Pa će ona vidjet hoće li opet dirati u tako svetu zajednicu kao što je brak.

Brak je svetinja i sad se trebamo ujediniti i skupiti te potrebne potpise. Ne želim ni pomisliti što bi se dogodilo da su ti novci donirani ljudima kojima treba. Da se pomoglo bolesnoj dječici. Da se dalo izgraditi nešto gdje bi se ljudi zaposlili. Brrrr, prođe me jeza od same pomisli.
Prioriteti su prioriteti!

Volonteri su krenuli dobrim putem. Nemreš uć u Todorićevu butigu (da ne reklamiram dućan jel), a da te ne zaskoče i traže da potpišeš. Nemreš ni izaći iz tramvaja, a da ti kemijska već nije gurnuta u ruku. Nemoj misliti da ćeš to izbjeći tako da produžiš jednu tramvajsku stanicu jer tu su opet oni! Možda su već počeli hodati i po tramvajima skupa s kontrolorima.
Kažem, krenuli su dobrim putem jer opće je poznata činjenica da pravog Hrvata koji drži do sebe boli ona stvar za sve što se događa oko njega. Zato nije prikupljeno dovoljno potpisa za neke nebitne stvari do sada....e pa ovaj put se to neće dogoditi! Jer ovo je bitno! Svi na ulice i brzo potpisujte, ako već niste! A onda imate vremena sjediti doma i ne izlaziti do.....a vidjet ćemo do kada.

P.S. Baš me zanima što će biti sa ovim miljama koje ostanu nakon što se sve završi.

Živjeli!

Post je objavljen 24.05.2013. u 08:42 sati.