Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nezaposlenitata

Marketing

Smrt fašizmu-sloboda sjemenu

Eto na ! opet oće zatrt naše lipo sime. Svako malo neko priti. Tira nan straj u kosti. I ja san se pripa. Pripa san se za evropsku uniju i sve mi se čini da neće još dugo. Šta je napravila, napravila je, ovdi će slomit zube.

Okupirale su nas i jače sile koje smo redon rušili iznutra. Pala je Auštrija, slomilo se tursko carstvo. Nije moga ni kraj Aleksandar, razbili smo i Jugoslaviju, satrat ćemo i ovu kurčevu Uniju. Jer ne može se protiv divljoga balkanskoga simena, tu su se malo zajebali. Zakurac su in sve uredbe i napuci. Jurišali smo mi na tenkove golih prsa, padale su ovdi švapske štuke i galebi mrske jugo soldateske, past će njiove uredbe i napuci. Oba će past.

Oni da bi atestirali naše sime ! Ma vidi kurca. To je ka da su nan dušu išli vadit. Jerbo , kad su ti sve uzeli, duša je zadnje šta ti ostane. Neka odjebu u vidu lastinoga repa. Ka ona strankinja šta je bila samo jedno lito, u jednoga je tražila bris kurca sa higijenskoga. Ka, da ne pokupi koji virus. To je gore nego višala. Jebate, Nijemci su ljude višali nasrid rive za vrime okupacije i mislija san –nema gore. Ali ovo…ovo je strava i užas. Čisto zlo.

Imaju Internet, televiziju i mobitele. Imaju korporacije i financije. Dionice, banke, virtualnu lovu, kamate na kamate, pucaju iz svih oružja. Daju nam loše pive i nogometa, nešti pive i nogometa. I kikiriki. Uništili su proizvodnju i sagradili šoping centre, stimuliraju najgori egoizam i perverziju, a satiru solidarnost male lokalne zajednice. Ali ima jedna, zadnja linija obrane, a to je naše sime. U to nisu smili taknit.

U tomu je simenu sva naša historija, svaka naša tajna koju nikor ne smi saznat. U mraku Dnk lanca toga simena krije se moćno oružje koje nas je uvik spašavalo od nestanka. Uvjeren san da je obrana aktivna, da se sprema na protuudarac. Ne more mene zavarat nikoja uredba ni naputak. Sve ćemo izvrnit.

A da se nisan malo zaletija? Možda je dr.Mengele ipak pobjedija? Boja očiju po želji EU birokrata. Svi plave kose. Počešljani sa strane. Lipo obučeni, u šesne uniformice. Iz City-a. Ajme dođe mi za plakat. Di je naše lipo sime, naše smišne glavice, čupave crne kosice, ona lipa divljina šta siva iz očiju. Krvavi pogledi, strast. Ajmeeeeee,

Šamile pomozi!


Post je objavljen 08.05.2013. u 12:30 sati.