Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Šupci...

.

.....
Šupci...


Jutros sam se probudila s osmijehom. S novim zubima. Došlo je vrijeme za pokazati zube. Čisti kez. Dosta je okretanju guzice. Šupka. Problem naiđe, a mi mu okrenemo leđa. Zato me ne čudi što jučer u ordinaciji čitam u „Doktora“ pismo čitateljice N.N. (32.): - Draga „Saveta“, želim povećati guzicu. Kako? Odgovor uobičajen; - Može se iskoristiti sopstveno salo, može neka vrsta gela. Moj savjet je naguzi se bolje i češće. Okreni guzu malo partneru, malo susjedu, ne zaboravi šefa, a kad vidiš sve ove kandidate za šerifa u Gradu stani i vikni: - Pumpaj mali, pumpaj. Em je jeftinije, em ugodnije kad te hebu u guzicu, a ne u mozak.
Karamarko. Kara Marko HTV-om & kabelskom. Čuj; - U prvom kvartalu je nula stranih investicija!!! Ni drugi ne zaostaju za njim. Ako je ovaj prvi, etalon za karanje, Kerum mu dođe GK, giga Kara.- On je šik, kako za njega reče Ivo Pogorelić pri susretu u HNK u Splitu nakon koncerta. Zna Ivo prepoznati veličinu. I Kerum je prepoznao Lisztov briljantni Mefisto valcer br. 1 kao i Chopinov Nocturno u c – molu br. 1. u Ivinoj izvedbi, kako piše u SD-i kritičar, Tonči Šitin.
Biračko tijelo Splita zapanjio je naprotiv podatak da je u grad dopremljen samo za ovu izuzetnu koncertnu večer klavir „Steinway„ težak nevjerojatnih 105.000 eura.
Sutra će Grad zapanjiti svečano otvaranje Zapadne obale, Obala kralja Branimira, obala (GK) giga Keruma. Pjevat će Oliver & Ban. Bit će ića & pića. Sve je besplatno. Mukte.
Guzice će biti site.
Tko te pita za zube. Guzice su važne. Šupci. - Jel ovo dobro, predsjedniče?!

Vrijeme, vreme, vrime prolazi. Samo je glupost vječna.
I Hajduk. Svi smo MI guzice. Manji ili veći šupci...


Post je objavljen 24.04.2013. u 09:00 sati.