Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skbrda

Marketing

Europsko prvenstvo u Poljskoj: HŠS šalje petoricu, ŠK Brda trojicu!

Kako smo i najavili, na Europskom prvenstvu u Legnici(Poljska) od 4-17. svibnja nastupit će i tri igrača ŠK Brda; Ivić, Čurić i Krnić.

Evo i popisa svih hrvatskih igrača na EP:

Przegląd zawodników federacji
Nr Nazwisko Fed Rg
51 GM STEVIC Hrvoje CRO 2631
63 GM KOZUL Zdenko CRO 2616
64 GM SARIC Ivan CRO 2616
95 GM KULJASEVIC Davorin CRO 2579
97 GM BRKIC Ante CRO 2575
238 FM IVIC Mateo CRO 2278
243 CURIC Drazen CRO 2258
267 KRNIC Ivan CRO 2166

Tako će uz naših pet prekaljenih profesionalaca, u lov na titulu europskog prvaka i trojica mladića iz ruralnog splitskog predgrađa. Znaju to i organizatori, pa su tek osam dana nakon uplaćenih kotizacija upisali na listu natjecatelja imena trojice Brđana. ..


Priča su da su to napravili kako bi odaziv na EP-u bio što veći, jer bi se mnogi igrači mogli prepasti udarnog brđanskog trojca i otkazati nastup.
Inače, do sada je prijavljeno 299 igrača, a po brojkama iz tablice vidi se da Brđani i nisu među favoritima. Ali nije bio ni Kerum(koji je također s Brda) na prošlim izborima pa je pobijedio. Na Brdima se i na EP-u nadaju sličnom raspletu.
Inače, Brđani će se na EP zaputiti automobilom kroz Sloveniju, Austriju i Češku, i to zato kako bi što bolje predstavili Hrvatsku, ali i upoznali Europu prije 1. srpnja kad ulazimo u EU.
Smještaj je organiziran u superluksuznim apartmanima nadomak hotela u kojem se igra, a predsjednik Bužančić osigurao je sredstva za pojačanu ishranu, kao i izdašan džeparac tijekom prvenstva...
I za kraj par riječi o trenutnoj formi Brđana. Ivić je posljednjih tjedana "probio" 2200 na 3 minute na Chess.com, Čurić je prošlog petka upisao 41-u uzastopnu pobjedu na tjednom cugeru, a Krnić formu brusi pobjeđujući profesionalce na košarkaškom terenu.






Post je objavljen 22.04.2013. u 19:31 sati.