Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/erotske

Marketing

Seks u liftu sa susjedom

Većina ljudi mrzi ponedjeljak jer ih asocira na novi radni tjedan i obaveze, ali ja ponedjeljak povezujem s jedinim danom u tjednu što posvećujem samom sebi. Već dvije godine svakog ponedjeljka odlazim u obližnju teretanu i provedem 2 sata sa znojim i smrdljivim tipovima sličnim meni. Od osam do deset bildanje, a od deset do jedanaest piva s dečkima.



I tog sam se ponedjeljka lijeno vukao prema svom ulazu noseći na ramenu torbu s opremom. U klubu je opet nestalo vode, pa sam uz umor, sa sobom nosio i pola litre znoja na trenirci. Došao sam do lifta i teškom rukom pritisnuo tipku, tiho pjevušeći neku staru stvar od Zeppelina. Kada su se vrata otvorila, instinktivno sam se pomaknuo pola koraka unatrag i spotaknuo se. Iza mene se našla mlada susjeda iz stana dva kata ispod mene. Uz nespretnu ispriku, oboje uđosmo u lift i krenusmo.



Nisam mogao ne primijetiti da na sebi ima laganu, kratku haljinu ispod koje se ocrtavala čvrsta guza. Ona je na moje nepristojno zurenje uzvratila diskretnim osmjehom, a ja, umjesto da zurim u pod, nastavih zirkati njezine napete grudi – znam da u svijetu vlada trend krize, ali zašto, do vraga, moraju raditi tako oskudne i minijaturne haljinice. U trenu je nekako zatoplilo u liftu, a ona se počela vrpoljiti i vidio sam da joj pomalo i smeta kako u nju zuri jedan napaljeni (ali ipak dobro držeći) pedesetogodišnjak. I onda se nešto naglo trznulo i lift je stao. Na trenutak je nestalo struje. Ona je kriknula, a ja sam opsovao. Nakon nekoliko sekundi nam se svjetlo vratilo, ali lift se nije pomicao.



- Opet održavanje ne radi svoj posao kak' se spada – promrsih u bradu.



– I što ćemo sad?


Pročitaj cijelu priču





Post je objavljen 22.04.2013. u 01:33 sati.