Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

J/El Bahati...

.

.....

J/El Bahati...
'Narod će puknuti, a to neće biti dobro'
"Iz ove duboke krize ne može se izaći bez bolnih rezova, ali ti bolni rezovi trebaju početi od glave. No glava očito ne da da se nju dira, pa neka narod misli koga će na idućim izborima dirati", kaže don Grubišić“


Jutros sam se probudila zadovoljna. Nisam izašla na izbore za parlament EU. Nisam dala svoj glas nekoj listi, nekoj osobi da me predstavlja u Europi uz nagradu od 7. - 8. tisuća eurića mjesečno. Dajući im glas dala bi im legitimitet za zastupanje u toj i takvoj Europi. To bi im bila nagrada za nerad i neznanje pokazano u vlasti gdje se ponašaju kao da je sve izmišljeno (u/i) za njihovu korist, a ne da su oni izabrani da rade za opću korist i dobrobit naroda.
Bahatim treba reći: - NE! Ne možete ovako do vijeka!
Znam, netko će ipak sjesti za stol 12. veličanstvenih.
Znam, može im to biti "Zadnja večera".
Ova vlast pokazuje nekompetentnost. Vađenje na ispadanje kostura iz ormara bivše vlasti ne može nikoga zadovoljiti.
Ni jučer, ni danas, pogotovu sutra, nema napretka bez plana, dnevnog, tjednog, kratkoročnog, srednjoročnog, decenijskog...Netko tko se spremao godinama u oporbi za preuzimanje vlasti morao je spreman dočekati taj trenutak preuzimanja odgovornosti za sudbinu zemlje.
Svakim danom u svakom pogledu svjedocima smo kupovanja vremena, nesnalaženja, nesposobnosti odabranih po stranačkoj listi, a ne po znanju, stručnosti. U javnim i državnim poduzećima, administraciji gomilaju su glasnogovornici, savjetnici, šalju nepodobni u mirovinu i kada treba i kada ne treba sa visokim otpremninama.
Privreda ako ne raste, pada nježniku za uši. I stagnacija je bolje stanje od postojećeg. Nema vatre, nema rasterećenja privrede, nema poduzetničke klime. Sve je klimavo.
Mesije nema. Ako je trenutačni premijer Milanović Mesija onda sam ja Afrodita, a ne Tukica. El Bahati, bahati premijer, svojim ponašanjem i vrijeđanjem zdrave pameti preostalih normalnih građana Hrvatske je jedan od razloga ako ne i najveći krivac za moje izostajanje sa izbora za parlament EU. Bahatost ali i neznanje su kažnjeni porazom na ovim izborima. Netko tko je naučen još u vremenu Račana da mu vlast pada u ruke kao zrela jabuka ili maslina je potučen. I za berbu treba biti spreman i znati s kim se ide. Bahati to nije znao i kakav je nikada neće znati.
Bahati, meni ste nebitni!

Vrijeme, vreme, vrime je kad neki misle da mogu do vijeka.
Apsurd je da će u EU parlamentu " rasti " & sjediti Ruža & Dubravka euroskeptici.


Post je objavljen 15.04.2013. u 07:25 sati.