Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Trastujte mi!!!!!!



Ulazak Hrvatskog političara u Europski parlament je isto kao da nakon deset dana kiše zalijevate vrt.
To su politički uhljebi,širokih guzica i velikih drobova.
Bez seksističkih ispada jer to ne smatram seksualnim subjektom guzica Dube Šuice me podsijeća na mnoge usporedbe.
Naime, njena stražnjica toliko golema a naše plaće tako mršave.
Njena guza je slika jedne Hrvatske a radnici bez plaće koji kopaju po kontenjerima slika druge "moje" Hrvatske.

Imovinsko stanje nositeljice liste HDZ-a.žene koja je svojedobno zdušno branila Sanadera pa Kosoricu a danas Karamarka od 1999 do 2009 godine se toliko povećalo da je u potpunom nesrazmjeru sa prijavljenim primanjima.

Nitko nikad nije provjeravao te nelogičnosti.

Pitam ja Vas ako centralna vlast postavlja i razriješuje čelnike poreznih uprava što smo vidjeli na slučaju hadezeovog metkovskog kandidata za gradonačelnika onda tko je postavio ostale po našoj županiji i državi!?

Da li taj poreznik ima snage i moći provjeriti porijeklo imovine pojedinog političara koji je povezan sa vrhom izvršne centralne vlasti!?

Slijedom tih podataka vidimo da je korupcija u temeljima naše države.

Tko može natjerati poreznika,čovjeka pred mirovinu s plaćom od 10-tak tisuća kuna da izgubi siguran posao i ode u utrku za gradonačelnika nekog grada ispred partije kojoj ni njihovi članovi ne vjeruju!?

Jel ucjena bila posrijedi i koliko još takvih imade?

E baš zato su Jambine,Šujine,Vlahušićeve........ guzice goleme!!!

Samo jedna prenamjena bogatih dubrovačkih parcela iz poljoprivrednih u građevinsko znači Vila za dotičnog političara! Tko to istražuje?? Nitko!

Kad takve političare pošaljemo u Europski parlament tada će doći u pitanje ukoliko se vrate u državu i njihova mobilnost jer zamislite ako te guzice prijeđu ustanovljenu veličinu zbog naglih pokreta ugrožene su stare dubrovačke zidine! Naime, ako su se te guzice toliko raširile na ovim našim prostorima i žele se širiti i po Europskoj uniji uistinu je prilikom povratka ugrožena cijela Hrvatska!

Naši birači moraju znati da njihove glave i guzice nisu bez veze goleme je kako naši stari kažu da se po guzici obraz poznaje onda ćemo po guzici poznati i Ružu Tomašić. Naime, dok je bila u Stranci prava prilikom posjeta nekom gradu redovito je u parku marendala sendvić od parizerke i spavala kod stranačkog druga il drugarice al kad joj je HDZ osnovao stranku od tada redovito jede po restoranima i spava po hotelima.

Postavlja se pitanje do kada će narod gledati njihove guzice,ogromne kao sinonim krpelja punog krvi ispijene sa plijena??

Do kada će institucije pravne države pratiti širenje tih guzica bez reakcije?

Poštovani prijatelji, politiku treba razumjevat,treba je osjetit! Svoj narod treba razumjeti i treba ga obrazovati!

Pozdrav od Izvornog pravaša!!


Post je objavljen 22.03.2013. u 09:00 sati.