Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/citacica

Marketing

Jace :D

"Bila je previše šokirana da bi se pomaknula. Simon, koji joj se bio vrpoljio u rukama, smirio se. Iza nje, Jace je promrmljao nešto što je zvučali izrazito bogohulno. "Nisi mi rekla da poznaješ vukodlake." Ispod njegova površnog tona načula je blagu zatečenost - bio je jednako iznenađen kao ona.
"Ne znam.", reče ona.
"Ovo je loše.", reče Jace.
"To si već rekao."
"Učinilo mi se vrijednim ponavljanja."
"

Grad od Kostiju, Cassandra Claire

Znate onaj tren kad čitate i naiđete na dio koji zapravo i ne bi trebao biti humorističan, ali vas natjera u smijeh? To je ovaj gore citat kod mene prouzročio sinoć. Situacija u koju su njh troje (mada zapravo možemo reći dvoje, jer Simon u tom trenutku nije baš bio previše priseban) našli nije bila nimalo smiješna (nitko normalan se ne bi smijao da se nađe usred vampirskog brloga u koji su upali vampirski zakleti neprijatelji vukodlaci), ali eto... Taj citat je mene natjerao u smijeh. Zašto? Možda zbog dijela koji se odvija prije, u kojem Jace, po svom običaju, sipa dosjetke u najnepogodnijim situacijama (izraz "bez dlake na jeziku" savršeno opisuje tog dečka).

Da ne kvarim ljudima priču - pročitajte ju cool

~~~

Uglavnom. Zadnja dva dana me nema u školi jer sam pokupila neku prehladu ili šta već - sigurno je sigurno, bolje da me nema u školi. I tako sam uhvatila vremena tu nešto natipkat yes Imam još jedan citat zapisan negdje, koji ću stavit isto ovih dana... A šta poslije, vidjet ćemo, možda nešto moje, samo dok to napišem kako bog zapovijeda zubo

Voli vas
Bella

Post je objavljen 20.02.2013. u 17:43 sati.