Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sekasmith2

Marketing

Muha pred ispit

Alzo: Jučer il prekjučer, dobro, nekidan svakako, boli me glava za poludit. Dolazim doma s posla, izluđena ono, kad - opahne me smrad spaljene gume, odma sam vidla ovu sirotinju u plamenu! Moj sin je metnul alzo mokre tenisice na termicu.  Pa je stan smrdil na gumu ko da su zapalili sve prezervative sveta (to tak velim zbog Zdravstvenog odgoja). Onda smo to prozračili prije neg dođe sestra da ga časti komplimentima. Onda se ondnekud valjda od tog smrada pojavila zunzara, ko zna jel bila iza ormara il vani, tak malo važno, al ona od 10 deka, i supijano zuji oko lampe. Donesem mu sprej za muhe i velim pošpricaj ju i kad krepa, prozrači, opet radi seke da ne poludi.
Naime, ispitni su rokovi - doktor je rekel da bu doktoriral na njenoj dijagnozi, ona se uvijek razboli kad slijede ispiti: Tema doktorata: Predispitni sindrom - latinski: Sy.  predispitorum.
I tak muha krepa i on opet prozrači, evo studentice: Opere se i presvuče, kad čuješ urlik iz sobe: KOJI JE OVO KURAC!!??? BURAAAAAZ!!!!!???

Dođem ja i velim kae, veli ona - gle ovo na podu, kaj je to?
Reko': Leš!
Da koji kurac taj leš tu radi.
Reko': Leži.
Da ko je koknul muhu!!??
Reko' - ubojica, tj. tvoj brat. Onda su pale psovke koje ni ja nemrem napisati, uglavnom - pederu i to, i sad ja smirujem i velim: Micek, a zakaj nisi pobral muhu s podaaa?

Njegov odgovor - GADI MU SE!!!!

Gadi mu se muha! Mrtva. Mislim gadi se i meni, al kad ju je već posprejal, baš je mogel to pobrat s papirom i hitit u smeće: GARANTIRAM DA IMAMO DREKPAPIRA (neko to zove toaletpapir) i to kraj svakog uzglavlja za lovit šmrklje ujutro; po onim prostorijama a i na kuhinjskom stolu, na užas moje kume, umesto salveta (pa kaj, ni papir upotrebljen!)

Cerek, cerek...

Post je objavljen 17.02.2013. u 20:53 sati.