Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/faithbennett

Marketing

Djevojčice Sopota

Standardna postava ovog Sopotskog doma igrala je na uno karte , na našem istrošenom podu i starim daskama parketa, svi oko jedne stolic jer su nam prošli tjedan odnjeli stol. No ni to nas nije spriječilo da se i dalje sastajemo na hodniku . Sjedile su u krugu ; Kristina ,Nikolina, Bela, Ana, Keti , Marijana i ja . Iz prikrajka zadnje sobe izašla je nova osoba i sjela na pod zapaliti duvan, i počela pričati s nama! Odjedamput upita tko je od vas Meri Prka? I svi se jave a ja je gledam , odakle zna moje ime i prezime ??? Nijedna od društva neće da me otkuca! Sinoć sam dobila poruku iz Srbije što se tiće skandala i upravljanje medija Srbijom . Nije mi bilo jasno jesam upala u Legiju stranaca, Jer da prijavila sam se i za vojsku i onda mi upadne netko s pitanjem ko je od vas Meri Prka!
Kad sam vidjela da neobadaje rekla sam JA SAM! Rukovala sam se s njom ! Upitavši je odakle joj moje ime i što radi tu u domu ?
Ja sam vam odgajateljica !
Hahahhahhah studenski domovi nemaju odgajatelje! (pomislim u sebi)
Lažeš ! (uzmem ju za ruku i stisnem puls na ruci koji je radio ubrzano i ponovo je upitam isto pitanje gledajući ju u oći )
Da LAŽE!
U tom trenutku mi se užasno prispavalo i zaspala sam!
Sljedeci dan me budi ona na vratima u 8 ujutro ,! Ustajte 8 sati je !
Koji je tebi kurac? Jel mi nudiš posao ?
Ne !
Jel Podne?
Ne!
Koji kurac me onda budiš u 8 ujutro ako mi ne nudiš poso i nije podne , odjebi iz moje sobe i da više nikad nisi pokucala na ova vrata!
Ustanem se mrzovoljna i ugledam 4 kreveta u svojoj sobi , uvjek su bila 3 i samo 3 jer 4 ne stanu !
Ugledam novu cimerivu , Monika koja je ovo ?
Andrea .
Koja jebena Andreea ? Jučer je nije bilo?
Meri jesi dobro?
Izađem na Hodnik i Nikolina sjedi na uber finoj fotelji i cijeli hodnik je uber fino napravljen . Ništa mi nije bilo jasno u jedan dan nisu to mogli napraviti , postaviti pločice , urediti sve to tako lipo!
Odem do one tuke koja me budila ujutro ! Šta se ode dešava ? Koliko sam spavala i kojom drogom si me omamila jer ja nikad ne spavam!
Znala sam da ćeš skužiti ,spavala si mjesec dana , svi tvoji noževi su kod nas , i ne nisi u legiji stranaca.
Izujem tenisicu i vidim da nemam noža, dotaknem bedro, nemam opasaća ni noža, ni na struku, ni na laktu.
Koji KURAC SE OVDJE DEŠAVA ? Ovo mora da je san , ako te ubijem probudit cu se !
Misliš?
Znam da lažeš!
Hajde vrijeme je košarke !
Izlazim iz paviljona i vidim da se nalazim na Marjanu nemoguće ja sam u Zagrebu u Sopotu u domu , vidjela sam Nikolinu!
I nisam htjela igrat košarku jer sam vidjela mokru zujalicu . To je lopta koja se nabija glavom al je mokra i proizvodi nekakvo zujanje. I stajala sam i gledala kako drugi igraju , super je to zujanje, i dodaju mi loptu , namočim ju u vodi i bacim curi na glavu , lopta se odbije i padne na hrid , u tom trenutku svi su se okrenili prema hridi i zgrozili , na hridi je ležao Roko , plavih usana , plavog lica ali još se pomicao , dok su se svi zgražavali nad prizorom kojeg su vidjeli , vadim mobitel i zovem hitnu pa policiju . Nemojte ga micati možda je kralježnica otišla .
No tad sam se zbudila jer znam Da je Roko već odavno mrtav !


Post je objavljen 15.02.2013. u 07:12 sati.