Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/diiiiiiinoooooo

Marketing

Iza zavjese



Probudila ju je neka hladnoća oko ramena. I možda na trbuhu.
Pokušala je otvoriti oči ali kao da su bile vezane.
Bile su.
I ruke na leđima.

Osjećala je hladnoću od metalnog dijela naslonjača na koži, ježila se, no još više od same neizvjesnosti i neznanja.
Pokušala se pomaknuti ali nije išlo, bar ne dalje od pola pedlja jer lanac na lisicama je očito bio povezan sa stolicom na koju je bila posjednuta od nekog nepoznatog.
Bojala se vikati, a tišina je bila nepodnošljiva. Čula je sebe kako diše a taj zvuk kao da je svakom sekundom postajao sve glasniji.
Nije znala da li je noć ili dan, jutro, podne, večer, nije se sjećala ničega osim da je došla na party kod nove kolegice s posla. Stan joj je bio zamračen i većinu ljudi nije uopće poznavala no svi su bili jako ugodni, muzika iz osamdesetih, neki su i plesali.
Pila je L’Essence de Courvoisier i zapričala se s nekim muškarcem o besmislicama.

"Stavio mi je nešto u konjak i oteo me, gamad!" - zaključila je, jer to joj je bilo jedino suvislo rješenje ovako bizarne situacije.

"Koju pičku materinu nisam ostala doma i gledala kurčevi rukomet? Čak bi i Sulejman Velejebeni bio bolje rješenje. Ako ga uopće i prikazuju subotom. Koji je dan uopće, koliko dugo sam u nesvjesti?"
Pokušala je ustati zajedno sa stolicom i pritom napravila buku.

-Fuck! - začuo se muški glas u prostoriji. Barry White pokojni. "I ja sam onda mrtva", pomislila je.
Začula je kako se netko pridiže s poda i korača do nje. Pomaknuo joj je tamni povez s očiju lagano i ugledala je njegovo lice u polutami sobe. Nije bio Barry ali ovaj lik je definitivno podsjećao na nekoga.

Mickey Rourke!

Gledali su se tako neko vrijeme i onda je on otišao iz sobe.
Otvorila je usta u nevjerici. "Koji kurac? Ostavit će me ovdje?"
-Halo, liče!!! - Viknula je u nadi da ga to neće previše pogoditi, tek da mu dadne do znanja da joj nije baš ugodno a usput joj je bilo neugodno ako joj je ikada prije priopćio svoje ime.
Čula je neke neodređene zvukove iz daljine, koji kao da su dopirali iz susjedne zgrade.
Odlučila je još malo pričekati jer ionako nije imala drugog izbora.

Došao je za nekih desetak minuta noseći tanjur u jednoj i čašu vode u drugoj ruci. Prislonio joj je čašu na usne i lagano podizao a ona je pila poslušno, bila je žedna "k'o graba".
Odložio je čašu na pod i prinio žlicu s toplom juhom do njenih usta.
Kao u usporenom filmu, vidjela je tu žlicu kako polako prolazi i dodiruje joj obje usne, podiže se za 45 stupnjeva i juha lagano klizi po njenom jeziku do grla. Bila je fina, topla, okrepljujuća. Vjerovatno instantica.
Ponavljao je tu radnju sve dok nije iz jedne žlice kapnulo malo na rub usne i ostavilo trag do brade.

Odložio je tanjur, približio se i jezikom obrisao, polako, cijelom dužinom.
Očekivala je sada šamar, kao što je njen bivši šef, vlasnik butika u kojem je radila i ljubavnik znao učiniti u navali strasti ali ovaj kao da je imao neki drugi plan.
Vratio joj je povez na oči i to joj se nije sviđalo. Čula je kako se lisice otključavaju i tren kasnije nosio ju je na rukama negdje, u nepoznato. Možda ju baci s balkona.

Bacio ju je, ali na neki krevet, madrac, štogod. I odmah zavezao jednu ruku za vjerovatno gornju desnu stranu tog namještaja. Osjetila je nešto oštro i hladno kako joj klizi preko vrata do bradavice.
Oštrica noža (jebem ti filmove). Poljubac na drugoj bradavici. Usne preko trbuha, pupka. Jezik među nogama. To su bili dijelovi igre za pamćenje.

Oslobodio joj je ruku i skočila je na njega udarajući ga svom snagom.
Uzvratio joj je žestoko i potukli su se opako, pali s kreveta, ona se pokušala dići ali ju je zaustavio gušeći je s leđa dok je bila nagnuta nad krevetom. Pomaknuo joj je rub gaćica.
Osjetila je kako joj ulazi, tvrd i velik, mislila je da će svršiti odmah, što od bijesa, što od uzbuđenja.
- Šta je kujo, tukla bi se? - režao je dok ju je nabijao divljački s leđa, a ruke su mu prijetile slomiti kukove. Osjećala je kako joj srce izlazi na usta a oči ispadaju. Bojala se da će ovo jednom prestati.

Uobičajenih pola sata kasnije sišla je s njega. Uzela je cipelu i počela ga tući potpeticom po glavi.

Koji ti je kurac!!!!!? - vikao je dok se rukama branio od luđakinje.
- Tko ti je dozvolio da me vežeš pijanu, debilu jedan? Misliš da ćeš seksom riješiti sve? I juhom? Pička ti materina neodgojena, kretenska! - galamila je pokušavajući ga onesposobiti u izlijevu nenadanog gnijeva.

- Ti si mi rekla da želiš takvo buđenje, kravetino! - vikao je u samoobrani. - Jučer, dok smo pili, pričali smo si svoje najdublje maštarije... - iznosio je svoje viđenje stvari taj, po njoj prekrasan primjerak muškarca. Tamnoput, snažan, gustokos i opakog pogleda.

Digao se i ošamario je tako da je odletjela na onaj krevet ponovo.
Skočio je na nju, strgnuo joj haljinu i gaćice i opet se zario duboko i tvrdo, šamarajući je, čupajući i pokazujući tko je gazda, a tko robinja.

- Oprosti - zamolila je nakon što su oboje iscrpljeni pali na leđa, mokri i nemirna daha. - ne sjećam se ničega od jučer.

- Ni ja. Sve sam izmislio.

Post je objavljen 31.01.2013. u 03:31 sati.