Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inasplayground

Marketing

Uživancija na snijegu

Napokon je došao vikend, i to jedan sa snijegom. Kod nas u Bjelovaru ga je dosta napadalo, ali u subotu je od jutra grijalo sunce pa se počeo topiti. Ipak smo dragi i ja uspjeli napraviti snjegoviće. Iskreno, na početku se činilo da nam baš ne ide. Nismo duuugo radili snjegoviće, a snijeg se nešto nije baš htio lijepiti. Onda smo otkrili da snijeg od dana prije po kojem je padala kišica bolje drži. Na kraju smo napravili dva snjegovića i stvarno sam ponosna na naše dečke kako su ispali. Vidite ih kako mašu i grle se.


Većem sam posudila svoju kapicu samo za slikanje. Poslije je dobio neku drugu, ali ova moja mu je baš super pristajala. Malom je glava jako lijepo ispala pa mu nije trebala kapica.


Pročitala sam "Stephenie Meyer: U sebi", a pročitala sam i knjigu Marije Bugarski "Prijateljice". Marija Bugarski je tu knjigu napisala kad je imala 16 godina pa me zanimalo kakva je. Podsjetila me na priče blogerica njene dobi koje objavljuju na blogu s tim da sam na blogu čitala i boljih, originalnijih priča. Knjiga me navela da se zapitam da li neke dobre priče ostanu neobjavljene jer se autor(ica) ne potrudi dovoljno da budu objavljene ili je i za izdavanje knjige potrebna "veza". No nećemo sad u te teme. Idemo uživati u vikendu još nekoliko sati, a onda u novi radni tjedan.


Post je objavljen 20.01.2013. u 17:03 sati.