Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mebloarhitekt

Marketing

Ne bojte se snijega i leda! U MEBLU NEMA ZIME!

Zasigurno ste primijetili kako promet naglo uspori čim padne prva kiša, o snijegu ili ledu da ne govorimo. Strava tada ne vlada samo u ulici Brijestova, već u svakoj te istoj ulici. U tim trenucima izgleda kao da je neka nevidljiva sila zasjenila naše vozačke sposobnosti i stavila veliki znak upitnika povrh sigurne vožnje. Nevidljiva sila je naravno i nažalost straaaah od nepoznatog i neiskušanog.


Ako se i vi nađete negdje usred snijega i ne znate što dalje, najbolje se obratiti na ORYX ASISTENCIJU, jer oni imaju pomoć za sve situacije na cesti. A ako ste član ORYX grupe i imate njihovu člansku karticu, pokažite je u MEBLU i ostvarite super popust od 25%. U MEBLU je naime u tijeku akcija s ekskluzivnim popustom od 25% za članove ORYX grupe na kolekciju sjedećih garnitura Italiana koja traje od 15.1.2013.-31.1.2013.
Popust vrijedi za sve vrste plaćanja, uključivo i otplatu na 12 rata bez kamata.

Radi se o kolekciji s više od 50 modela kožnih garnitura za sjedenje neupitne kvalitete i besprijekorne estetike. Uporaba kože vrhunske kvalitete, ručna izrada garnitura uz tehnološki napredne materijale konstrukcije i punjenja, te fleksibilna rješenja, sklopivi elementi, dodatak ležaja, elementi sjedala sa relax produžetkom, prilagodljivi nasloni, kutni ili klasični sastavi pružaju brojna rješenja za svaki interijer.

I zato brzo prvo u ORYX Centar za sigurnu vožnju, a nakon toga u MEBLO po novu sjedeće garnituru!

Post je objavljen 17.01.2013. u 13:38 sati.