Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/juda139

Marketing

Dragi Prijatelji!
Sveti Leopold B. Mandić, u svom je životu visoko cijenio prijateljstvo i želio ga sačuvati pod svaku cijenu. Zato je često puta ponavljao svojim prijateljima: „Sačuvaj te mi svoje prijateljstvo“!
Isus Krist je govorio svojim učenicima: „Nazvao sam vas prijateljima, jer sam vam priopćio sve ono što sam čuo od Oca svoga“. Među prijateljima nema tajne.
Ovo je prilika da se Vama svima, - od kojih imam mail, a Vas molim da to prenesete i drugima -, zahvalim na svem Vašem prijateljstvu, ljubavi, pažnji, dobročinstvima, čestitkama, molitvama, sjećanjima, uspomenama,…
Bez obzira da li ste radosni ili žalosni, mladi ili stari, zdravi ili bolesni, u obitelji ili osamljeni, odmorni ili umorni,… veselite se Božiću, jer je Bog postao čovjekom da na sebe preuzme svako ljudsko stanje i da od Betlehema preko Kalvarije i Križa sve proslavi u svome Uskrsnuću. Nije moguće da se ne pronađete u nekoj od postaja Isusovog života. Bez obzira na kojoj ste postaji sada ona ima svoj početak u Betlehemu, u rođenju, a završetak u slavi uskrsnuća. To je razlog naše radosti. Ako ste u Bogu i s Bogom, bit ćete radosni bez obzira kako vam je. Kako god da jest budite uvjereni da Vas Isus razumije i da je s Vama.
I ja sam s Vama u molitvama i mislima.
Sretan Vam Božić i blagoslovljena Nova godina!

Post je objavljen 04.01.2013. u 21:09 sati.