Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skbrda

Marketing

Najbolja Skupština u povijesti kluba

Nedovoljno je napisati da je Skupština uspjela, bila je u pravom smislu legendarna. Krenimo redom:

Uspješno su sa dosadašnjih dužnosti razrješeni Ante Šarić i Vjekoslav Biliškov.
Novi dopredsjednik kluba postao je jednoglasnom odlukom Ivan Krnić, a zamjenik predsjednika Disciplinske komisije, također jednoglasno Davor Saratlija.

Prva ekipa ostaje u istom sastavu kao i lani, dok je u drugoj došlo do promjena.
Novi kapetan je dopredsjednik kluba Zvonimir Čalija - Gago, pa su tako sad oba dopredsjednika, Krnić i Čalija ujedno i kapetani, Krnić prve, a Gago druge ekipe. Stvarno jedinstven slučaj!
Za prvu momčad registrirat će se osam igrača, a za drugu čak 18!
Naime, mnogi su igrači druge momčadi spriječeni obvezama i rijetko mogu igrati, pa se registriranjem još nekoliko igrača izbjegava situacija da fali igrača na dan meča.
A kako bi dodatno motivirao igrače druge ekipe, predsjednik Bužančić ponudio im je upravo fantastičnu mogućnost, nezabilježenu u povijesti drugih ekipa na ovim prostorima.
Naime, tri igrača iz druge ekipe koja će se najviše posvetiti šahu imat će plaćen Božićni turnir u Zadru u prosincu ove godine.
Kriteriji su prilično jednostavni, obavezno treba odigrati Split Open te što više i bolje igrati na ligi. Na kraju sezone predsjednik i kapetan druge ekipe odlučit će tko putuje u Zadar.
Predsjednik Bužančić predstavio je i dugo očekivano financijsko izvješće za prošlu godinu.
Objašnjavao je stavku po stavku, a najviše pitanja imao je Marko Šekelja. Naravno, najviše pitanja bilo je oko Split Open-a, a sad su svi skupštinari dobili malo jasniji uvid kako funkcionira organizacija našeg velebnog turnira.
Izvješće je prihvaćeno jednoglasno nakon čega je uslijedila još jedna klupska fešta.
Uz tri kilograma pršuta i dva i pol kilograma sira, te vino koje je "teklo u potocima", ubrzo je nastao urnebes.
Jelo se, pilo i pjevalo do iza ponoći, a pale i neke pomirbe starih prijatelja koji ponekad nisu imali iste vizije o budućnosti kluba. Ali poslije ove Skupštine i fešte Brda su ponovno ujedinjena. A o samoj atmosferi najbolje govore slike koje slijede:



"Barba" spašava "vime" koje je nožem proburazio zamjenik barmena. Odmah se posumnjalo u sabotažu konkurentskih klubova, ali su sumnje ubrzo otklonjene, radilo se o nesretnom slučaju.


Z.Matas protiv Basima. Ko tu kome "prči živci"?



Ne bojte se, nije se "zagrcnija"!


I za kraj: Dva najbolja ribara zapadno od Pecosa...



Post je objavljen 02.01.2013. u 17:55 sati.