Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plasticno-je-fantasticno

Marketing

Želim ...

Želim svima Vama, čitateljima ovog bloga u novoj godini puno zdravlja i sreće, veselja, osobnog i svekolikog drugog uspjeha i zadovoljstva, ljubavi Vaših bližnjih, ugodne suradnje, razumijevanja i uvažavanja vaših suradnika, pažnju vaših prijatelja.



Želim
svim kupcima plastičnih vrećica da i dalje nesmetano koriste te svakodnevne proizvode, da se njima odgovorno postupaju, da ih imaju gdje odlagati i da saznaju i znaju prave i istinite činjenice o plastičnim vrećicama.



Želim proizvođačima plastičnih proizvoda i plastičnih vrećica dobru, porfitabilnu i stabilnu proizvodnju, stalni rast potražnje i prodaje, uspješnu naplatu svojih potraživanja te čim jeftinije sirovine i energiju, puno ideja za nove proizvode te širenje proizvodnje.

Želim hrvatskim proizvođačima plastike da što prije pokrenu proizvodnju plastičnih masa, da sve što proizvedu i uspješno prodaju, prvenstveno našim proizvođačima i prerađivačima, a ostalo da izvezu i dobro zarade. I njima želim stabilnije ekonomske uvijete u državi i okruženju, jeftinije sirovine i energiju te dobru naplatu svojih potraživanja.

Želim našim kreatorima ekonomske politike i gospodarskih programa puno pameti kako bi našli i sproveli rješenja s kojima će u Hrvatskoj krenuti gospodarski rast, ostvariti se reindustrijalizacija, povećati se konkurentnost, porasti zapošljavanje, povećati se potrošnja, smanjiti uvoz, a povećati izvoz.

Želim hrvatskom ministarstvu zaštite okoliša i prirode ujedno i ministru da nađe znanja i snage za borbu protiv pravih problema i uzročnika zagađenja i onečišćenja okoliša, da uspostave sustave odvojenog prikupljanja, recikliranja, mehaničke i energijske oporabe korisnog otpada ta da uspiju u programu "zero landfil".

Želim našim znanstvenim ustanovama, fakultetima da povećaju broj upisanih i uspješno završenih studenata prvenstveno proizvodno - tehničkih struka koji će biti traženi na domaćem tržištu radne snage i koji će naći adekvatno zaposlenje u našim tvrtkama.

Želim našoj znanosti i znanstvenicima i stručnjacima da se znanje i znanstveni rezultati počnu cijeniti i primjenjivati, da se u državi, društvu i politici uvažava struka, znanost, a znanstvenici i stručnjaci da se pitaju te da sudjeluju u svekolikom razvoju društva, ekonomije i države te da postanemo društvo znanja.

Želim našem hrvatskom Društvu za plastiku i gumu uspješan nastavak rada i u novoj godini i u brojnim godinama poslije, da imaju i snage, volje i sredstava organizirati brojna savjetovanja, da prednjače u svome području te da nađu načina i sredstava kako i dalje uspješno izdavati časopis Polimeri.

Želim predsjedniku Društva za plastiku i gumu, cijenjenom gospodinu Vladimiru Ferdeljiju da uspije u svom planu i osvoji gradonačelničko mjesto naše metropole te da ima priliku i mogućnost te da ostvari Master plan, najprije u Zagrebu, a onda i šire. Neka ga posluži zdravlje, snaga i volja da u tome uspije.

Želim vrijednom uredništvu časopisa Polimeri puno suradnika te vrijednih i zanimljivih rado čitanih tema, stručnih i znanstvenih citiranih članaka, puno stranica i oglasa sponzora na njima i još puno više čitatelja.


Želim dragom profesoru, spiritus movensu Društva i časopisa Polimeri, zanimljivom i pitoreksnom čovjeku dr. Igoru Čatiću prvenstveno da ga posluži zdravlje te da i dalje zadrži snagu i volju boriti se za istinu, za znanost, za boljitak i pravdu.


Želim zelenima, i strankama i udrugama, da se bave pravim temama i problemima zaštite okoliša, da ih se uvažava, sluša i posluša, ali da se ne zasljepljuju eko-pomodarstvima, da nađu vremena za suradnju s plastičarima te da zajednički na odgovoran i obostrano prihvatljiv način porade da razvoj nas, društva, industrije i države bude održiv.

Želim prijateljima životinja da njihovi i naši ljubimci čim manje poboljevaju i stradavaju, da ih se čim manje ostavlja i napušta, da im ljubimce ne zlostavljaju i truju, a da se plastičari brinu da i dalje niti jedna ili zanemarivo slučajno malo životinja ne strada zbog plastike.



Želim
na kraju svima, spomenutima i nespomenutima sibirsko zdravlje, židovsko bogatstvo, francusku ljubav, cigansku sekiraciju - a sve ostalo, pa i plastičnih vrećica ima kod Kineza.





Sretna vam i berićetna 2013. godina.






Post je objavljen 31.12.2012. u 02:38 sati.