Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marole

Marketing

Sa spolnim bolestima kroz život!

Kakva je samo to nova politička opcija na našoj demokratskoj sceni. Koalicija don Ivica Todorić i Josip Corleone Bozanić. Imaju samo jedan cilj – jasno vidljiv s njihovog predizbornog slogana - Sa spolnom bolesti kroz život!

Bozanić daje upute svojim podanicima o nedjeljnoj propovijedi - čitanje svete poslanice konzumentima Konzuma – u ono vrijeme reče don Ivica konzumentima svojim: bit će vikend akcija, a što će se nuditi vidjet ćete ne samo na propovijedi, već i u letcima koje je pripremila Crkva, a Todorić omogućio besplatnu distribuciju. I bi tako:

„Sifilis po samo 9,99 kuna. Dvostruko pakovanje klamidije po nevjerojatnoj cijeni od 19,99 kuna. AIDS je jasno nešto skuplji, ipak se on ne konzumira i dobiva često – vaš je za samo 98,99 kuna. Uz njega naravno dobivate besplatni virus HIV-a koji se može razviti, a ne mora. A što kažete na cijenu gonoreje od 24,99 kuna i hepatitisa od 15,99 kuna? Ako kupite trostruko pakiranje hepatitisa A, gratis dobijete hepatitise B i C. A koliko je naša akcija humana i u skladu s heroinom, pardon DOP-om (društveno odgovornim poslovanjem) najbolje pokazuje sniženje Humanog papilona virusa (HPV) po ultrahumanoj cijeni od 5,99 kuna.

Dalje, tu su igračke za djecu pokošene nevjerojatnim sniženjem od čak 80%. Ali da biste Lego kockice mogli kupiti po senzacionalnoj cijeni od 27,99 kuna po pakiranju, morate dokazati da vam je dijete nastalo kao plod maloljetničke neželjene trudnoće. Također, luđačka sniženja od kojih vam se ledi krv u žilama pogodila su i dječji pikado, sjajnu igračku koja sve više osvaja tržište Balkana. Igra se vrlo jednostavno –vaš mališan pikadom treba pogoditi u glavu gay osobu koja nosi transparent na kojem tvrdi da su svi ljudi isti. Na sniženju je i nova verzija Super Marija u kojoj naš poznati brko ubija transseksualce i transvestite – i to za samo 14,99 kuna.

Požurite, požurite, sniženje traje do isteka zaliha. I ne birajte puno, dragi konzumenti Konzuma, jer tko bira – masturbira, a to je strogo zabranjeno u Lijepoj nam Našoj. U skladu s tim, jedini artikli koji neće biti sniženi tijekom vikend akcija dvojice don Corleona su jasno kondomi i banane, jer se bivstvo ovih drugih, u obliku muškog spolnog organa, može koristiti u svakakve svrhe.

S obzirom da je ovo vrijeme blagdana svaka će vam blagajnica kao posebni poklon dati Bibliju hrvatske katoličke crkve gdje će vam biti objašnjeno zašto Crkva šuti na sve probleme koji zadešavaju našu zemlju (od pljačke pa nadalje), a urliče kada je riječ o uvođenju Zdravstvenog odgoja u škole. Naime, nije točno da hrvatski biskupi i kardinali ne vole seks. Nemojte krivo shvatiti, ne mislimo ovdje na dobro rasprostranjenu pedofiliju unutar naših zidova, već na obični seks, dvoje odraslih. Da ne volimo taj, kako se zove, odrasli seks, pa nikad ne bismo ulazili u deal s Ivicom Todorićem. Nije li najbogatiji Hrvat najveći plejboj na ovim prostorima? Jebe sve građane od Vardara pa do Triglava. Ali za to mu ne trebaju kondomi, tu je ključ, razumijete?“


Post je objavljen 30.12.2012. u 10:26 sati.