Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexydama

Marketing

Moja "mačkica"

Predivno vođenje ljubavi, sex i mašta koji su nas noćas odveli u predivan užitak a mene još više u stanje izluđenosti i željom za mojom "mačkicom". Što vrijeme više odmiče ja sve više žudim, ludim i želim biti što duže u njoj. Ali ono što je najfascinantnije je da se sve manje mogu kontrolirati i sve manje mogu izdržati, a zapljuskuju me valovi užitka i izluđenosti više puta za vrijeme jednog sexa.

Slušati i maštati za vrijeme sexa kako je moja "mačkica" uživala i bila zadovoljavana prije mene je nešto što dotiče granice sexualnosti na poseban način i dovodi u stanje ljubavi koja ne poznaje ego već sami užitak. Pomisao kako "njeni sokovi" prolaze preko nečije "tvrdoće" i kojom ju ispunjavaju dok ona uživa mene izluđuje. Izluđuje me pomisao na njen užitak, predanost i ludilo koje osjeća za Mr.X-a kojemu veliko hvala i za naš užitak u sexu. Volim osjetiti kada ga spomenem kako moja mačkica pokaže žudnju za njim i kako ispusti enormnu količinu vlage pri samoj pomisli na njega. Predivna je ta opuštenost, iskrenost i posebnost koju imamo u našoj ljubavi, odnosu i sexu. Tako nešto me približava mojoj ljubavi i njena iskrenost me napaljuje i izluđuje, kao i njen prijašnji užitak.

Zamišljajući i slušajući kako se Mr.X brinuo o mojoj mačkici prije mene i pripremao ju, otvarao i uzimao na sve načine za mene je bilo i više nego uzbudljivo. Detalj kada su bili u sobi okruženi ogledalima u kojima je moja ljubav gledala kako ju uzima kao pravi muškarac raspametio me je i valovi užitka su me zapljusnuli tri puta u vrlo kratkom roku.

Predivno mi je što možemo dijeliti takvu vrstu intime, iskrenosti i na taj način produbiti našu ljubav i želju jedno za drugim. Volim što smo tako povezani bez sebičnosti u sexu i što volim toliko njen užitak koji je imala. Volio bi da ih je imala i više jer je savršena u sexu. Za to je sigurno zaslužan i njen Mr.X koji ju sigurno prvi prije mene uzeo kao ženu. Besramno, uživajući u svakom dijeliću njenog tijela i ispunjavajući moju "mačkicu" više puta u toku dana i noći. A ona je žudjela za njim sve više i više...Baš kao što sada žudi za mnom.

Na kraju pitanje da li sam najbolji ili ne nije bitno, jer svatko od nas joj je bio najbolji na neki način i njen sexualni užitak je u tom trenutku bio najbitniji. Volim taj dio nje i volim što mi je iskrena ogoljena do kože. A Mr.X neka bude u njenim mislima dok god izaziva toliku vlagu kod moje "mačkice" i pruža nam ovoliki užitak.

Hvala ti ljubavi na otvorenosti, iskrenosti i hrabrosti da i na ovaj način uživamo do krajnjih granica.



Post je objavljen 29.12.2012. u 11:49 sati.