Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darshana

Marketing

"Merci, monsieur"

Večer razvučena između boce skupog Plavca i jeftine Sky cole.Razgovor živahan, začinjen cannabis sativa esencijom kao opuštajućim lajt motivom. Teme za razgovor iskaču random odabirom.On je pri tom muva ,a ona ga zadirkuje jer čita njegove namjere. Veliki,okrugli mjesec kao prava romantična kulisa podržava nastojanje ponovnog spajanja.Pitanjima pokazuje da ga ona i dalje zanima.Želi joj nekako pomoći.

-Što zapravo želiš raditi u životu?Evo recimo da imam dovoljno mogućnosti da ti pomognem da započneš vlastiti posao ,reci mi što bi radila?

-Misliš onako,što ću biti kad odrastem?Pa....voljela bih biti Mata Hari-veselo se hihotala izvijajući bokove s jedne da drugu stranu u tročetvrtinskom ritmu poput prave orijentalne plesačice.Ipak je tečaj tribal belly dancea ugradio senzualnost na prije spomenuti dio njenog tijela.

-Dobro ,što ti treba da bi započela -pitao ju je pokušavajući je uhvatiti za ruke i privući prema sebi dok se ona pokretima povukla prema vratima ispisujući bokovima pravilnu osmicu.

-Treba mi...nekoliko prisluškivača,seksi odjeća,zatim oružje i veze, za početak-veselo se smijala vrteći se u krug.

-Inače nisam te pitao ,jesi li otkrila sve što te zanimalo?

-O da ,nisam znala da si takav ženskaroš !

-Nešto drugo?

-Da,jako su ti hladne ruke!

-A tebi su tak tople cice....sunce moje...






P.S

U čast mojem novom alter egu postam jedan nepravedno zanemareni post,osim što mi se fino uklapa u pozadinu i tema mi aktualna ,trebam neki dodatni posao ...

Post je objavljen 30.07.2013. u 21:21 sati.