Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oldtimermotoklubadria

Marketing

ODRŽANA 9.VELIKA NAGRADA SUĆURCA " MAŠOKARIĆ " 26.XII.2012.



Titula najboljih vozača karića Jošku i Josipu

Autor D.P. Četvrtak, 27 Prosinac 2012 12:22

NIZ TEBE SAN VOZIJA KARET NA BALINJERE
Devetu godinu za redom blagdan Svetog Stjepana u Sućurcu je protekao u zvukovima balinjera po asfaltu, za što su i ove godine bili zaslužni članovi OMK Adria i ekipe iz Kaštela, Solina i Splita koje su se prijavile za natjecanje Mašokarić 2012.

Cijelo događanje započelo je okupljanjem brojnih znatiželjnika još u prvim poslijepodnevnim satima, a točno u 15 sati sa starta ispod kule na Glavici, u borbu za titulu najboljih vozača karića, krenulo je deset prijavljenih ekipa.



Među njima našle su se i ekipe Mašograd i Daleki rođaci, ekipa MK Sjene, ekipa MK Blue knights, ekipa Strabežnik, ekipa Uvatilo ih u garaži i druge, a nakon đira od kule pokraj starog zvonika, preko rive i uz Gojaču natrag do kule, najbrža je bila sućuračka ekipa Didove oči, koju su činili Joško Šarić i Josip Mandarić.
Drugi su na cilj stigli Ivan Šimunović i Dali Orošnjak iz ekipe Noćni jahači, koji su posljednje tri godine bili pobjednici ovog natjecanja, no ove su godine ipak titulu morali prepustiti nešto mlađima.
Kao treći na cilj su stigli Tonći Tomić i Matej Lozić iz ekipe Strikan i netjak.

Uz balinjere oko vrata najbolje ekipe dobile su i novčane nagrade, a najboljoj ekipi pripala je tako nagrada od 60.000 lipa, u kovanicama od po 10 lipa.
Kako se moglo čuti pri dodjeli nagrada, novčani iznos koji su pobjednici dobili samo je simboličan, „jer će se u domu Mandarićevih potrošiti mnogo više za proslavu pobjede s obitelji i prijateljima“.

Uz kariće i bravure njihovih vozača, ovo je poslijepodne u Sućurcu obilježila i pjesma, zabava i poneka slastica, a Tonči Šiškov Zagor već je sada najavio održavanje spektakularne desete utrke Mašokarić slijedeće godine.

KLIKNI ZA VIŠE FOTOGRAFIJA SA 9.VELIKE NAGRADE SUĆURCA " MAŠOKARIĆ "














Post je objavljen 28.12.2012. u 14:16 sati.