Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Majmunska posla...


Majmunska posla...


Jutros sam se probudila sva u plavom. Plavuša. Plavo ispod očiju. Maja, tuta, džins, pele. Plavo more, nebo, Bog te... U ogledalu oli zrcalu u 7:15 sati ukazanje Tihomira Jakovine, ministra i dičnog sina hrvatske pretvorbe. Gledam ga drito u oči dok mi njegov pogled dopire do malog mozga. Plavuša ionako ima problem s veličinom mozga. Capito. Čitam njegovu poslanicu u kojoj kaže kako je našao nekog „majmuna“ da mu otkupi prezaduženu, blokiranu ljekarnu „TJ-PROM „za cijelih 400.000 kuna s namjerom poravnanja njegovih dugova do visine od 700.000 kuna. Običan puk sumnjičav u „jeftinoću“ ne mre shvatiti koji bi to majmun kupovao tvrtku kad može otvoriti svoju sopstvenu „Hitro“ za 10 kuna i bez dugova. Nema sukoba interesa samo sukob majmuna, malo manjih i malo većih. Majmunska posla.
Međugorskoj vidjelici Mariji Pavlović- Lunetti nakon 31. godine od prvog ukazanja Gospe, prvi put se ukazao mali Isusek.
Na Božić u 15 minuta do 17 sati prije polaska busa za Split oglasio se Isusek s poslanjem našoj vidjelici: - „Ja sam vaš mir i živite moje zapovjedi“. Vidjelica Marija je ozbiljno shvatila poruku i sa mužem i četvero djece krenula u izgradnju duhovnog centra. Bit će to hotel ali imat će i duhovnu dimenziju, kaže Marija, a ja bih dodala, dimenzija 15 x 20 i tako tri puta, tri etaže.
Možda je Tito ovome narodu isprao mozak, hebao ga uzduž i poprijeko, ali ovo što danas radi Crkva u Hrvata, popovi i sestre, Kara-marko, GROZD-ovi ravno je silovanju duše i tijela da proste časni vjernici.
Majmuni žive vječno. I Hajduk i Jugoplastika.
Pametni umiru tamo daleko, u N.Y.-u, Las Vegasu, Sydneyu, Pertu, Bonu i Berlinu...
Vrijeme, vreme, vrime je za reći: - Ja, Tarzan, a Ti Đejn, ili možda kako kaže sinček vidjelice Marije na lošem hrvatskom;
- Triba sve ovce potirati u P.M.!






Post je objavljen 28.12.2012. u 11:22 sati.