Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Vjerski portal Bitno.net uvršten među 100 najprestižnijih hrvatskih web-stranica i među prvih 10 u kategoriji medija!

Najpoznatiji i najautoritativniji hrvatski natječaj za web-stranice VIDI WEB Top 100, na koji se svake godine prijavi na tisuće stranica, odabrao je 100 najboljih, među kojima je i naš portal Bitno.net koji će od sada moći s ponosom nositi oznaku VIDI WEB TOP 100 – Najbolji web! Osim što je uvršten među 100 najboljih hrvatskih web-stranica, portal Bitno.net uvršten je i među 10 najboljih stranica u kategoriji Mediji, novosti, oglasnici.

Taj web-natječaj, koji je jedan od najstarijih u Europi, promovirao je mnoge danas poznate i uspješne webove, a održao se po 14. put. U odabiru najboljih stranica sudjelovalo je četrdesetak renomiranih stručnjaka iz čak 30 medijskih kuća i organizacija iz Hrvatske i okolnih zemalja. Od oko 4446 prijavljenih webova i mobilnih aplikacija, oznaku nominirane web-stranice dobilo je njih 1288, od kojih je sad konačno odabrano 100 najboljih u Hrvatskoj.

Ove godine su se osim dobrog i kvalitetnog sadržaja web-stranica ocjenjivali i primjena inovacija, intuitivnost koncepta, ali i dobar i funkcionalan dizajn, pa je time ovaj uspjeh portala Bitno.net i sveobuhvatniji. Uz ovo priznanje raduje nas i činjenica da smo postigli stabilnu visoku čitanost od preko 200 tisuća stalnih mjesečnih posjeta i preko milijun pročitanih članaka, čime smo definitivno najčitaniji vjerski medij u Hrvatskoj te jedan od čitanijih portala uopće.

Pred nama su u godini koja dolazi novi izazovi te se nadamo vašoj podršci i potpori.

Hvala vam na povjerenju, čitajte nas i dalje!

Vaš Bitno.net tim

Post je objavljen 27.12.2012. u 09:16 sati.