Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darshana

Marketing

Bijeli jelen

Stanuje u mom srcu još od ljeta,potajno.Nikada se nismo vidjeli.Postojao je jedan značaj trenutak u kojem je želio da se naši pogledi susretnu i dobiju neko sasvim novo značenje no nisam bila spremna za takvo zbližavanje.Pobjegla sam poput plahe srne iza svog kineskog zida opletenog bodljikavom žicom.On se vratio u svoju šumu uživajući u svojoj slobodi. Ipak nekako osjećam da su se u tom virtualnom ludilu koji smo pretvorili u bajku na neki neizreciv način spojile naše duše.

Zamišljam da mi ponekad šalje vibracije koje miluju moja nadanja. Možda to i radi ponekad,ne znam ,rijetko se javi prvi.No kad se javi uvijek mi postavi isto pitanje:

-Kad se vidimo ?

Nikad mu ne odgovorim no ipak ga često  susrećem u snovima  u kojima uvijek bježim ispričavajući se da nije pravi trenutak dok se on  samo smijulji i misli svoje.Čini mi se da je obazriv prema mojem životnom košmaru kojeg on uopće ne može shvatiti.On drugačije rezonira ,meni najvažniju stvar na svijetu,ljubav.

Postoji nekoliko značajnih stvari koje mi je rekao u kasno noćnim virtualnim šetnjama kada je osjećao da se lomim:

-Osjeti tijelo,samo osjeti tijelo...

Kad bi pak namirisao moju opsesiju bez oklijevanja bi me nježno riječima odgurnuo, a ja sam u sebi dugo nosila njegovo šaputanje :

-Mala ,nema kačenja!

Osim što nas kroz život vode slične filozofije i interesi ima još nešto zbog čega svaki put zadrhtim kad ponekad začujem njegov glas .On mi je sinonim za slobodu koju nikad nisam osjetila, a toliko puta sam maštala upravo o njoj. Budući da sam priljepak,Pepeljuga u potrazi za svojim očaravajućim princem teško da bih mogla postati njegova nikad pronađena Zlatokosa.I meni je teško zamisliti kako obuzdavam njegovu slobodu svojom potrebom da postojim u dvoje.On je nadrastao taj poriv jer dobro zna da vezanost stvara patnju.On se uvijek na vrijeme uzmakne i vrati u sigurnost divljine koja mu tako dobro stoji.

Pitam se je li on samo virtualna tješilica u danima kad me izjeda usamljenost ili možda učitelj koji će me dovesti pred vrata koja vode u slobodu u neke nove, meni još nedokučive svjetove?

...neuhvatljivom boemu,šarmeru i skitnici,Bijelom jelenu ...with love ... Namaste! kiss




Post je objavljen 27.12.2012. u 07:03 sati.