Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darshana

Marketing

Navala



Upišem"pokorna" u Wikipediju.
Pola sata poslije, malo mi je mučno i potresena sam do srži.Želim li zaista te stvari u svojoj glavi?Isuse, je li to ono što se radi u Crvenoj sobi?Sjedim zagledana u ekran,a dio mene vrlo vlažan,sastavni dio mene s kojim sam se tek nedavno upoznala,ozbiljno je napaljen.O, Bože neke od tih stvari silno su erotične.No je li to za mene?Treba mi prostora.Moram razmisliti.

El James "Pedeset nijansi sive"


Stavila sam se prije mjesec dana na listu čekanja.Navala je velika ,a mene uvijek interesira što ljudi gutaju pa i sama navaljujem.Imam najboljeg knjižničara,znam da me ubacio preko reda pa me razveselio njegov poziv da si dođem po knjigu.

Odnos sa knjižničarem isti je kao i odnos sa liječnikom,u potpunosti je upoznat sa tvojom intimom.Sjećam se kako sam se ponekad znala crvenjeti kad sam čekala da mi zaduži knjigu.Više nema tog srama.Sada se već dobro poznajemo.Vidio je da "Djevojku O " još nisam vratila pa mi je i nju produžio.Upitala sam ga još za Kvesićev "Stjecaj okolnosti" kojeg nije mogao pronaći u arhivi no dosjetio se naslova koji će rezervirati samo za mene.Uvijek sam se pitala koji je njegov izbor literature pa kad mi je preporučio,s obzirom na teme koje slijedim ,"Pravo na žudnju" sramežljivo sam se nasmijala.Izgledao je zadovoljan što sam se odmaknula od self -help police i vratila romanima.Pružio mi je knjigu i poželio dobru zabavu.

Pitko,plitko i napaljivo štivo rastegnuto na petsto strana slistila sam za jednu noć.To mi se već dugo nije dogodilo i beskrajno me zabavljalo.Jedini problem s knjigom je što ispada da je njena jedina svrha da te svojim eksplcitnim opisima napali ko životnju. Budući da sam objavila štrajk nejebicom do daljnjeg dokle god se ne uspostave diplomatski odnosi i ne riješim svoje opsesije partnerstvom zaključujem da moram pažljivije birati literaturu za laku noć.

Čujem ga kako polagano diše dok napaljeno tumaram po polumračnom stanu.Mogla bih ga iznenaditi jednom rano jutarnjom ševom no to bi mi opet sjebalo koncepciju pregovora. Zapravo to i ne izaziva neko preveliko umovanje u meni jer pri samoj pomisli da me uzme nakon sveg ovog krša u protekla dva mjeseca podsjeti me na čisti sadomazohizam od čega osjetim nelagodu.Stresem se.Želim više i ne odustajem od toga.Zavlačim se pod pokrivač i obrađujem još nekoliko poglavlja knjige osjećajući kako me polako omamljuje tišina svitanja.

Zaspala sam s upaljenim svjetlom i rukom u gaćicama.Jebi ga,to je za moje dobro.



Post je objavljen 14.12.2012. u 05:40 sati.