Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Šimenka...







.

Šimenka...
Jutros sam se probudila s osjećajem da nisam sama. Tukac je na škoju kod Sveki, stare Majke. Ja sama ispod popluna. Sama. Pa opet, osjećaj kao da nisam sama. Ciklona „Šimenka“ je kroz loše zabrtvljenu ponistru ušla u moj dom. Di si Sulejmane? Bali beže? Sa frekvencije 104,10 MHz-a ugašenog radija, kultnog, urbanog „ KL-a,“ oglašava se novi gazda s novim glasovima, novim konceptom i imenom „Jadranski radio“. Otužno!
Iz dana u dan nestaju dobre stvari u gradu u kojem su svi „kontra njega“ iako se mnogi kunu u; „Ništa kontra Splita“. Na žalost nemam ništa efikasno kontra ludila na ovim prostorima.
- Hebo lud zbunjenog! I to ne bi bilo najgore što nam se događa. Najgore je što poslije svega nikomu nije fino.
Mister 10% ex gradonačelnik i ex konzul, Buličić, presuđeni novac u svoju korist za ne vraćanje na posao u „Čistoću“, proslijedio je u KBC Split. Čiste pare u korist povrata zdravlja. Povratiti ne mogu sve i da hoću.
Povratiti vjeru u izabranu vlast još je teže. Ministar Tihomir Jakovina tvrdi kako će dug državi i klijentima svoje tvrtke od 150.000 kn od kojih 9.000 kn potražuju“Hrvatske vode“ u čijem je NO-u, „vratiti čim proda tvrtku“.
Sulejman bi rekao Inshalla, a zatim bi mu odrubio glavu. Kod nas ministar može očekivati odličje kralja Trpimira za izdržljivost i recimo drskost.
Ministrici vanjskih poslova Pusićki nakon omalovažavanja kolege koji je za nju „mali s nogom u stražnjici“ dovoljan bi bio ciklon „Jebimir“. Šimenka nam je donijela snijeg i otkrila tragove nečovještva. Jebimir bi sve to potaracao i doveo U red. Jasno u uređenoj državi. U suprotnom, ostaje nam samo čitanje misli raznih proroka. Jedan od njih, pjesnik iz BiH, Mile Stojić nas priprema za dolazeću skoru budućnost
(http://www.e-novine.com/index.php?news=75612) ...
Što reće Mile:
...
“Svijetu će se dogoditi veliko zlo
A mi se spokojno smiješimo
Jer mi smo na sve već oguglali
U nas je dobro kad se ne puca
U nas je odlično kada ne biju
Nama je zdravlje jedino bogatstvo.

Nama će se dogoditi najgore
Što nam se može dogoditi -
Neće se dogoditi ništa...“


Vrijeme, vreme, vrime je proroka. - Nabijem vas! - reće Tihomir i ode u Hrvatske vode.
Iz Srpskih voda isplivali su „Nadrealisti“.







Post je objavljen 11.12.2012. u 16:41 sati.