Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cupperchapter

Marketing

Uvodni post? :)

Knjiga, šalica kave ujutro, šalica čaja navečer, kist natopljen temperom ili sjenilom, slušalice na ušima, grafitna olovka ili olovka za oči... sviranje nepostojećih instrumenata u zraku (jer bih ove opipljive unakazila svojom nesposobnošću muziciranja); to sam ja. :D
Jedna od najvećih radosti mi je knjiga. Čitanje, raspravljanje o njima, posebno sam slaba na zaljubljivanje u izmišljene likove...

Često me 'za dan' inspiriraju rečenice, poglavlja, likovi, utječu na moj odabir odjeće, raspoloženje, šminku... koliko puta sam samo utapkala ružičastocrveni ruž na usne misleći na Doriana, čedno se našminkala poput O ili tamnotamno - misleći na sve svoje vampire - čitala sam ja o vampirima i prije Sumraka :) Iako nemam ništa protiv književnog Sumraka... filmovi su, čini mi se, isključivo za fanove, široj publici nekako ne sjedaju. No... :) uvijek je knjiga bolja, zar ne?

Moram napomenuti da ipak inspiracija za odjeću i osobni stil; vanjštinu/taštinu nije najbitnija stavka zbog koje čitam knjige :)
Obogaćuju me, kao i svako poznanstvo, pa bilo ono u 'stvarnom životu', online... ili u knjizi. Ne bih bila to što sad jesam da nije bilo dragih ljudi (i onih manje dragih, neću im oduzimati zasluge)... i knjiga. Divnih, predivnih knjiga...uz koje sam plakala, uz koje sam se urnebesno smijala... i onih nad kojima se i dan danas zamislim. I iznova ih čitam...

Na ovome ću blogu pisati isključivo osobne doživljaje... knjiga i svega ostaloga. Umjetnička sam dušica iako se ne smatram umjetnicom :)
Čitam sve i nemam predrasuda, premda dajem malenu prednost fikciji, čisto zbog toga što mi je čitanje knjiga uglavnom bijeg od neke stvarnosti. Isto tako, na blogu stvarno ne kanim raspravljati samo o jednom žanru :)
Također, moram naglasiti da sam tek mlađahna čitateljica koja sa samo 22 ima relativno kratak čitateljski staž :) i nisam stručna osoba za ozbiljn(ij)e analize tekstova (premda mi studij nije jako daleko od svega ovoga, no o tome kasnije :)), pa ipak - trudim se.


Prijedloge uvijek prihvaćam, konstruktivne kritike još radije, a na neargumentirane tvrdnje i napade odgovaram obrušavanjem zla svojeg svemira :D ili ignorom :)

Sanšajn


P. S. Nisam hardkor pijanica, uglavnom pijem kave i čajeve, Džek je za posebne prilike :)





Post je objavljen 08.12.2012. u 01:00 sati.