Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/qaya

Marketing

Pametne misli

Evo Ruža podviknula ,pa reko Kato nemreš pustiti da ti broje ,još bi neko mogo pomisliti da nam hormoni više ne rade. A rade, evo žifčana sam sve u šesnaest.
Daklem, neki dan se ja zagledala u film. Dragi se odmako u svoje odaje jerbo je film bio na temu međuljudskih odnosa tj ona je narafski bila sva romantična (a prošlo već podosta godina od erockog početka) a on opet sav realan, kao štaš me gnjavit s tim pizdarijama o intimnosti dodira (ko da seks , veli on, ima veze s tim). I tako pričaju sve mješavina francuskog i engleskog (on naime bijo amer a ona prava francuskinja) a Kate ustreptala shvatila da joj prijevod uopće ne treba jer je to već treći jezik u filmu pa se teško koncentrirala na bit. A bit je shvatila. Tip reče ovo:…e sad bi kata to vama na francoameričkom al boji se da nećete shvatit pa će slobodnim prijevodom. I eto, reče tip da se stvari u životu naprosto mijenjaju i nikakva obećanja sa početka veze ne mogu to zaustaviti.
Ne znam dal treba malo pojasnit al meni prekokrasno sjelo. Molim da me se više ne hvata za riječ a ja svečano obećajem da ni ja nikog neću hvatati. (dado sram te sad bilo J, vidim što oš reć').
Ma malo me stisli ti odnosi. Tak je uvijek oko Nove. Ljubavnice mi pričaju kak su jadne jer ne mogu biti sa odabranikom srca svog, a žene se opet žale da ni te noći nisu više kakve su bile, da je dragi nešt odsutan i non stop ide u zahodske prostorije (jadan, prostata valjda ;))).
I btw savjet muškarcima: sami kupujte svoj veš i čarape, tak da vas ljubavnica može prigodno darovati a da vi doma ne morata objašnjavati otkud sad vi u brazilkama (ugodnije su od tanga, zato!, može bit odgovor pod B)).
Nikola mi ništa nije donio osim hladnog zraka u čizme, kao dokaz da se nikako, čak ni u tim stvarima ne možeš pozivati na početke. No Katica mi je ionako tanašne pameti , pa zaboravlja, tak da bu ipak spremila danas nešt za pod zub , da se zna da je danas fešta mog grada a red je da se i to proslavi. Dobila nešt srnetine pa će ona to na pašticadu. Sam rekla da volim prosinac .
Ide nekud neko il se Nova više nigdje ne slavi?


Post je objavljen 06.12.2012. u 11:49 sati.