Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skbrda

Marketing

EKSKLUZIVNO: Tihomir Bužančić odustao od kandidature za mjesto predsjednika HŠS-a!

Tihomir Bužančić, predsjednik Šahovskog kluba Brda i predsjednik Šahovskog saveza Splitsko-dalmatinske županije, odustaje od kandidature za predsjednika HŠS-a.
Tiho je odluku donio nakon dugog razmišljanja, a evo i njegove ekskluzivne izjave kojom otkriva razloge svog povlačenja iz utrke za predsjednika:
- Imao sam posljednjih godina puno uspjeha u splitskom šahu. Naš klub Brda potpuno je promijenio "šahovsku kartu" Splita i Dalmacije, dijelom i Hrvatske jer već godinama igramo u 1B odnosno 1A ligi. Mi s Brda napravili smo i "Split Open", turnir koji Split nikad nije imao, a ove godine sam izabran i za predsjednika našeg Županijskog saveza. Svi ti uspjesi došli su na neki način prebrzo za mene, i to toliko brzo da nisam uspio ni upoznati većinu šahovskih djelatnika u Hrvatskoj. Osim toga imam i veliki broj poslovnih i privatnih obaveza, a smatram da bi se predsjednik trebao maksimalno posvetiti obavezama u Savezu. Bez obzira na to, nastavit ću rad na projektima u splitskom šahu i od toga sigurno neću odustati.
Želim svu sreću ostalim kandidatima, a u meni će uvijek imati iskrenog suradnika u svim pitanjima za napredak hrvatskog šaha, rekao nam je Bužančić.....




Post je objavljen 05.12.2012. u 14:36 sati.