Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Dani duhovne glazbe Cro patria 2012.

Dani duhovne glazbe "Cro patria 2012" u organizaciji Glazbene mladeži Split održavaju se od 29. studenoga do 2. prosinca.

Program ove tradicionalne manifestacije, 16. po redu započeo je u četvrtak, 29. studenog u 19 sati u katedrali Sv. Lovre u Trogiru koncertom Sveučilišnog zbora Mimas (Norveška).

U petak, 30. studenoga isti zbor će održati koncert u crkvi Sv. Frane u Splitu. Natjecanje zborova u kategoriji obvezatnih skladbi počinje u 19.30 sati u katedrali Sv. Duje. Po završetku natjecateljskog dijela, koncert će održati Sveučilišni akademski zbor iz Mostara (BiH). Natjecanje zborova u kategoriji slobodnog programa održat će se u subotu 1. prosinca u 15 sati u tvrđavi Gripe. Na istom mjestu od 19 sati je natjecanje u kategoriji nova zborska skladba. Subotnji program završit će koncertom aktivnih sudionika Seminara za zborovođe.

Završna svečanost s adventskim koncertom nagrađenih zborova Cro Patria 2012. održat će se u nedjelju, 2. prosinca u 19.30 sati u Hrvatskome narodnom kazalištu. Gosti večeri će biti vokalni sastavi OCTACHORD (Rijeka) i AKVAREL (Osijek).

Tijekom ovogodišnjih dana Duhovne glazbe „Cro patria 2012" u Glazbenoj školi „Josip Hatze" u Splitu održat će se seminar za zborovođe.

Detaljan program manifestacije dostupan je na mrežnoj stranici www.gmsplit.hr

Izvor: IKA

Post je objavljen 01.12.2012. u 23:15 sati.