Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1000genijalnihstvari

Marketing

Čudesna stvar #129 - Glazba koja ti nervira roditelje

Glazba koja ti nervira roditelje
Priznajem, malo je čudno ovo objaviti, posebno što već 15 godina ne živim s roditeljima, a i sama sam roditelj i ulazim u fazu kad će me sinovljev odabir glazbe početi živcirati.
Ali stvarno je čudesna stvar kad je najvažnija stvar na svijetu ratovati s roditeljima oko glazbe. Već sam zapravo zaboravila koliko je zabavno.
Oko ovog sam albuma ratovala s ocem. Na kraju je čovjek, nakon puna tri sata vožnje uz ovaj album na kazeti (crnoj, točno se sjećam, koju sam to ljeto uvalila ljetnoj ljubavi da se čovjek educira glazbeno inače bi nam ljubav bila osuđena na propast), objavio da kroz prozor leti kazeta ili letim ja. Moram priznat da je strpljiviji od majke koja u autu trpi samo radio i to Narodni.
Znam, bizarna je, ali ovo je moj popis čudesnih stvari, a i dalje volim strpati roditelje u auto i onda im odvrnuti nešto... ocu Mizar uvijek, i onda ga dok vozim, pogledavati krajičkom oka kako se vrpolji. Dobro, nisam sadist, obično umrem od smijeha i pustim mu nešto što može slušati. Mama obično bude podvrgnuta Miles Davisu. Čisto kao protuteža užasu koji ja moram trpjeti kad se s njom vozim i činjenici da me po svijetu sramoti sa narodnjakom kao ringtoneom na mobitelu.




Image and video hosting by TinyPic
Post je objavljen 12.11.2012. u 15:39 sati.