Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hastati

Marketing

In omnia paratus

Predugo bi potrajalo kada bi ovdje objavili sve propuštene izvještaje sa tribine, a i bilo bi nepotrebno jer ih sve, kao i fotografije sa istih izdanja, možete pronaći na www.skripari.org.
U ovo vrijeme koje nas nije bilo online odradilo se jako puno toga: od predobrih, povijesnih izdanja, kao protiv Željezničara u finalu Kupa BiH, kao nekih loših, kao ona na početku ove sezone, kad je sve išlo kontra nas.
To smo mi, na kraju krajeva, uvijek smo bili takvi, znali smo da možemo najbolje onda kad se to ne očekuje od nas, ali isto tako smo znali razočarati kad su očekivana velika.
Moram naglasiti kako je sezona 2012/2013 zasad (a ostala su još tri kola do kraja prve polusezone) donijela puno dobrih stvari za klub navijača; mlađe ekipe su se pokrenule, "male" utakmice su se počele odrađivati jače nego ikada, pogledajte video sa jedne takve utakmice http://www.youtube.com/watch?v=7eQY9T3MnY0.

Kad smo pokretali ovaj blog prije punih pet godina bili smo mladci željni dokazivanja, sa navršenih 18-19 godina, pa se moglo svašta pročitati, ali uvijek se pazilo da to da nema šabanije i raznih gluposti koje nemaju veze sa nama i našim klubom.



Od tada se promijenilo dosta toga, logično, i siguran sam da će se mnogi složiti kako je ekipa Hastati postala jako respektabilna i uradila puno toga za tribinu: od samog izgleda iste, do organiziranja odlazaka na gostovanja, pravljenja parola, vođenja kluba navijača, a evo u zadnje vrijeme i službenog foruma Škripara, itd.
Svake godine smo organizirali i party kojim smo obilježili još jednu godinu postojanja, redovno su svi bili odlično posjećeni, popraćeni svirkama više od 10 glazbenih izvođača, bandova, a ove godine ćemo napraviti nešto o čemu će se dugo pričati.

Svrha ovog posta nije samohvala, već onako, iz nostalgičnih poriva, prisjetiti se kako je sve to nekada izgledalo i što je sve napravljeno od tada, prikazati sazrijevanje u svakom smislu.
Želja mi je, kao i većini ostalih članova, da ostanemo skupa na tribini još dugo vremena, da se o Škriparima i u budućnosti priča u pozitivnom kontekstu, jer mi smo tu prije svega radi našeg kluba i mislim da smo to i uspjeli dokazati kroz sve ove godine.
Također bih želio da mlađe ekipe pokušaju graditi svoju budućnost na tribini na način koji smo mi to radili - sigurnim koracima, bez puno preseravanja i želio bih da im mi budemo uzor u građenju ekipe i dokazivanju na tribini.

Što reći više, sve vas pozdravljamo uz objavu jednu old school slike Škripara koju je iz naftalina izvukao čovjek koji je na tribini od samih početaka Škripara, do dana današnjeg:





Post je objavljen 08.11.2012. u 23:19 sati.