Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maddogsh

Marketing

Preporuka dana Ludog Psa

Prvo pustite priložene, kopirajtom zaštićene, muzičke brojeve, a onda započnite s čitanjem. Možete to napraviti istovremeno. I... čitajte polako, jer nema puno teksta za 6 minuta. Hvala.

Dana dvajstosmog desetog godine gospodnje anno domini dva jezero dvanaest službeno objavljujem kako sam puk'o:


Prvo je stavljeno na ImageShack.us, da bi Vam bilo prikazano, a na slici se nalazi prikaz sadržaja čiji je intelektulani vlasnik Blog.hr


i kako sam (ovdje koristeći prikaz sadržaja kojeg ne bih smio, ili barem nigdje ne piše da bih trebao smjeti) omogućio da se ispod postova pojavi meni osobno poprilično omraženi "palac gore" i to sam, izjavljujem bez prisile i pri punoj svijesti i zdravoj pameti (ovdje još i sada, pa ma kaa god da to čitali, odjekuje smijeh mnogobrojnih koji su se spotaknuli na dijelu rečenice "zdrave pemeti"... evo... čujete kako rotflmaololaju) učinio iz puke znatiželje.

I to ni pet ni šest, nego odmah tamniju varijantu.

Pa valjda će nečem poslužiti, jer, ionako nam je ostalo nešto manje od dva mjeseca, zar ne...

Zato ću ponoviti jednu stvar koja se ovdje nije našla već skoro dvije godine (čitaj nije se tu našla u zadnjih 10 postova...), a ponovno mi odgovara raspoloženju koje je više gromoglasno no militantno, ali u ovom slučaju ne ide jedno bez drugog:

Muziku napisao Frank Klepacki, intelektualno vlasništvo Electronic Arts

A čemu sve ovo baš sada i baš ovdje? Saznati ćete uskoro... do tada...



Post je objavljen 28.10.2012. u 17:44 sati.