Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/dvdostarije

Marketing

Novosti...

Dragi posjetitelji, konačno da vam se obratim nakon duže vremena.
Poslije napornog ljeta kao da smo ostali bez zraka, ali evo nas ponovno online. Štošta se događalo u proteklih 50-ak dana.
Najvažnije od svega je da intervencija u međuvremenu nismo imali. Zbog toga smo se bili posvetili natjecateljskom dijelu kojeg smo htjeli završiti u što boljem svjetlu. Završnica KUP-a VZŽ Karlovačke održana je na KUP-u Četiri rijeke gdje su članice ženske A ekipe po 3.puta potvrdile titulu najboljih. Ujedno su i na KUP-u zauzele 1.mjesto. Muška A ekipa, iako ne u punom sastavu, na KUP-u grada Đakova osvaja 8.mjesto, a na KUP-u u Našicama 3.mjesto.
Na državno natjecanje u Zadar plasirali smo se s 4 ekipe, mladež muška i ženska te muška i ženska A ekipa. Pripreme su bile u punom jeku koliko god su mogućnosti dozvoljavale. Iako mladež nije briljirala, važno je istaknuti da su u konkurenciji 60-ak ekipa, mladež muška zauzela je 44.mjesto, a mladež ženska 43.mjesto. Nakon toga oči su bile uprte u nastup seniorskih ekipa. Ženska A ekipa s boljim vremenom 46,00s, ozljedama i padom na štafeti uspjeva zauzeti solidno 20.mjesto u konkurenciji 54 ekipa. Muška A ekipa s vremenom 32,81s dobiva i 5 kaznenih bodova koji su nas stajali nastupom na kvalifikacijama za Olimpijadu te zauzimamo 18.mjesto od 64 ekipe.
Sve u svemu, zadovoljni smo jer smo u županiji po brojnosti i kvaliteti ekipa u samom vrhu.
Od ostalih aktivnosti bavimo se oko organizacije 110. obljetnice koja je još uvijek pod upitnikom zbog financija.
Nadam se pozitivnom rješenju te s novim vijestima u što kraće vrijeme.


Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 21.10.2012. u 23:24 sati.