Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sonustranuogledala

Marketing

Zašto mi T1 nedostaje

Činjenice su razne ovdje prisutne. O tome kako je T1 jedno istinsko zlo neurotično i histerično biće, sa ženskim mozgom i ženskim smislom za spačke.

Nakon što smo prekinuli, dobila sam savjet da pročitam knjigu Jorge Bucaya "Voljeti se otvorenih očiju". Kako sam progutala "Ispričat ću ti priču" koju mi je to ljeto T1 poklonio, kako sam pisala u prvom ili drugom postu ovog bloga.

Voljeti se otvorenih očiju mi nije otkrila u biti ništa novo, al mi je ta knjiga pokazala kako da počnem zaista gledati odnose na drugačiji način. Na način što je sa mnom, gdje sam ja u tom odnus. Bez predrasuda, bez prebacivanja krivnje na ovog drugoga, bez zamjeranja.

Tako sam u voljela T1, na taj način. To je bio jedini odnos u kojem sam uspjevala ostati svjesna i čekala sam ga da i on izađe iz te drame u koju je kročio. To je također bio jedini odnos u kojem sam uspijevala izaći iz svoje drame, uvidjevši da on stoji mirno i čeka me da izađem u svjesnost iz tog ludila u kojem ih se brčkala u svom umu.

Odnos s T1 bio je svakakv, al bio je lijepo zbog obostrane želje da ovaj drugi napreduje i da spoznaje sebe i da raste kroz i u tom odnosu.

Svi ti razlozi zbog kojih smo mi prekinuli u biti mi ne znače ništa. Moje viđenje toga je da smo oboje došli do dijela sebe, koji je grub i neprobojan i suočavanje s tim dijelom bi bilo toliko bolno. Tako da je T1 otišao. Otišavši ni ja nisam uspjela do kraja ostat svjesna u tom odnosu.

No, to mi je upravo zbog tih razloga jedan od najdražih odnosa, jer sam u njemu bila najsvjesnija. Vidjela sam T1 kakav on uistinu jest, vijdela sam dijelove njega, za koje sam znala da nisu on i vidjela sam sebe tko sam ja...T1 bio je moje savršeno ogledalo u svakom smislu.

Post je objavljen 05.10.2012. u 11:25 sati.