Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkstrijelac

Marketing

1.ŽNL peto kolo: NK Lokomotiva - NK Strijelac 3 : 2

U petom kolu gostovali smo u Kutini kod nikad ugodnog domaćina NK Lokomotive. Vrijeme je bilo idealno za igru, a naši uvijek vjerni navijači odazvali su se na gostovanje u velikom broju. U utakmicu međutim ulazimo izrazito loše. Već u prvoj minuti utakmice gubimo jednu loptu na centru, ona odma dolazi do Bakovića koji smireno poentira za 1:0. U nastavku igramo dosta nervozno i nesigurno. Jednu loptu ne uspjevamo izbiti na najbolji način, a u strci se je najbolje snašao Trutić i prebacio golmana glavom za 2:0. Nakon tog pogotka uspjeli smo pohvatati konce igre te spriječiti domaćina da poveća vodstvo. Imali smo i nekoliko prika i za smanjenje rezultata od kojih je najbolja bila kad je Ćosić na proigravanje Pervana izašao sam na golmana, no nažalost propustio je zabiti, te smo na odmor otišli s rezultatom 2:0.

U nastavku radimo neke izmjene, te ulazimo u utakmicu dosta agresivnije. To je dosta brzo urodilo plodom. Curić je prihvatio jednu loptu na lijevoj strani, sjurio se u 16 gdje ga je srušio domaći branič, a sudac je pokazao na bijelu točku. Curić je bio precizan za 2:1. Domaćini nisu imali odgovora na ovakvu agresivnu igru te ubrzo dolazimo u novu šansu. Curić je opet probio po lijevoj strani, pucao je silovito, a golman je samo kratko uspio odbiti loptu koja dolazi do Brabeca. Brabec je bio precizan a atmosfera u gledalištu je uzavrijela. Izgledalo je kao da ništa nemože spriječiti veliki preokret. Domaćini su se stisnuli u obranu, mi smo imali nekoliko stopostotnih šansi koje nismo realizirali, i kako to obično biva u ovom sportu uslijedila je kazna. Domaći igrači uspjeli su organizirati jednu akciju, lopta je došla do Topalovića koji eurogolom iz kosa postavlja konačni rezultat 3:2.

Sljedeće kolo u Banovu nam dolazi do sad stopostotni NK Radnik iz Majura. Nadamo se da uz našu uvijek prisutnu podršku s tribina možemo stati na kraj njihovoj dominaciji ligom.

Sastav: Sabljov, Kranjčec T., Toš, Matjačić I., Čović, Brabec T. , Sruk, Jerković, Pervan, Curić, Ćosić

Zamjene: Čavlina, Matjačić M., Brabec D. , Kranjčec M., Poljak, Dragozet

Rezultati svih utakmica:

Voloder - Sloga 2 : 1
Lokomotiva - Strijelac 3 : 2
Radnik - Zrinski 1 : 0
Dinamo O - Slavonac 0 : 5
Sunjski - Jasenovac 2 : 3

Poredak:

Radnik 15
Strijelac 9
Jasenovac 8
Lokomotiva 8
Zrinski 7
Voloder 7
Slavonac 4
Sloga 4
Podovi 3
Sunjski 3
Dinamo 0

Post je objavljen 02.10.2012. u 13:05 sati.