Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nklege

Marketing

SJAJAN VETERANSKI VIKEND U SiB


Nakon kratkih konzultacija Uprave NK LEGE još u srpnju 2012. godine odlučeno je kako će mo ove godine napraviti "trokut turnir" u našim Mecama na igralištu HNK Radnički. Datum održavanja presudio je Laki, frontman tamburaškog sastava Hrvatski sokol iz Osijeka. Naime, pitali smo ga kada je slobodan za svirku te definirali datum veteranskog turnira gdje je treće poluvrijeme najvažnije. Uz nas i naše Biličane odlučili smo pozvati i ekipu NK Romantičari iz Koprivnice. I nismo pogriješili. Sve je bilo savršeno osim rezultata za domaćine. Odnosno i to je bio dio plana sretan Ne bi bilo uredu da ih sve pobjedimo pa da nas izbjegavaju u budućim danima. Moram napomenuti kako su pravdu na našem turniru djelili vrhunski suci, naši prijatelji Željko Širić, Andrej Burilo i Domagoj Ljubičić koji su posao odradili bezgrešno, a svojim dolaskom razveselili sve nas i dali dodatni značaj našem turniru. Hvala im. A ovako, svi smo zadovoljni napustili teren i preselili se u susjedne prostorije mjesnog odbora Mece gdje smo do jutarnjih sati guštali u kulinarskim delicijama našeg majstora kuhinje Plante uz svirku definitivno najboljih Hrvatskih tamburaša TS Hrvatski sokol i druženju sa našim prijateljima iz Bilica i Koprivnice. Uistinu, veselimo se slijedećoj godini i novom turniru.
A da je tako uspješno organiziran zasluga je svih članova NK Lege koji su se potrudili i osigurali enormne količine domaće hrane (koju su pripremale naše majke, supruge i kćeri) kojom smo gostima prezentirali svoju Slavoniju i Baranju. Posebnu zahvalu moram uputiti našim najvrijednijim članovima, braći Hrvoju i Darku Ehmanu koji su fizički iznjeli najveći teret ove zabave. Bezgrešno. Hvala momci. Računamo na Vas i u slijedećim akcijama uz pomoć svih nas ostalih. Uostalom, budućnost LEGA ionako ostaje na Hrvojevoj grbi.
Što se samog turnira tiče, pomalo neočekivan pobjednik je ekipa "Bilice" koji su vođeni mudrom taktikom stratega Zdenka Mikulandre, pouzdanim zapovjednikom obrane golmanom Kikom Grandešom te vrhunskim golgeterom Josipom Ćaletom Carom ali uz potporu svih gledatelja koje su Biličani osvojili na prvi pogled, bez većih stresova upisali su se u povijest NK LEGA kao pobjednik prvog trokut turnira. Iskrene čestitke. Inače svaka ekipa ostvarila je po jednu pobjedu a pobjednika je odlučila gol razlika.

Najbolji igrač: Stipe Begić NK ROMANTIČARI Koprivnica
Najbolji vratar: Miroslav Nevistić - Nevista NK LEGE Osijek
Najbolji strijelac: Josip Ćaleta Car NK BILICE Šibenik

Rezultati:
NK ROMANTIČARI - NK LEGE 0:1
NK BILICE - NK LEGE 3:1
NK ROMANTIČARI - NK BILICE 3:2

Ukupni poredak:
1. NK BILICE 3 (gr 5:3)
2. NK ROMANTIČARI 3 (gr 3:3)
3. NK LEGE 3 (gr 2:3)

Evo i fotki te pokoji video rofl

Turnir NK LEGE Osijek









Post je objavljen 30.09.2012. u 19:43 sati.