Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Karlo dao crveni karton Slavku Goluži

Uspješno je završen i treći dan humanitarnog putovanja u Spa & Sport Resortu Sveti Martin s malim i velikim zvijezdama. Na poziv idejnih začetnika i organizatora, urednice i novinarke HTV-a Tamare Peras i fotografa Pixsella Vjerana Žganec-Rogulje, nakon glumaca, pjevača i medijskih lica, u Svetom su se Martinu okupili sportaši.


Svoje veliko humano srce današnjim su snimanjem kalendara za mališane sa sindromom down pokazali naši najbolji rukometaši, RK Croatia Osiguranje Zagreb i naš proslavljeni olimpijac Filip Ude.


Iako je trener rukometaša Slavko Goluža, na setu dobio crveni karton od Karla, naše male zvijezde, oduševljen cijelim projektom, komentirao je kako se njegov tim, jednako kao na terenu za pobjedu, u privatnom životu zalaže za bolesnu te za djecu s posebnim potrebama. To su već više puta dokazali obilazeći bolesne mališane koji se liječe u zagrebačkoj Klaićevoj bolnici.


Rado smo se odazvali snimanju kalendara, dodao je, a bit ćemo partneri i iduće godine u projektu „Ne mogu mi(je)njat boju neba“ kojem je cilj izgradnja Regionalnog centra za djecu s posebnim potrebama. Rukometni reprezentativac Zlatko Horvat dodao je kako su Zagrepčani stari prijatelji s djecom s posebnim potrebama, štićenici karlovačkog Doma redoviti su navijači na njihovim utakmicama.


Naš najbolji gimnastičar, olimpijac Filip Ude također je oduševljen projektom ali i atmosferom i malim zvijezdama. Uvijek se, kad mu obveze to dopuštaju, rado odaziva na sve humanitarne akcije i dodaje da kad bi ljudi samo 20 posto svog vremena i energije usmjerili na druge ljude čineći dobro, svijet bi postao bolje mjesto. Nama, javnim osobama, to bi trebalo biti poslanje, dodao je raspoloženi Ude.


Druženje malih i velikih zvijezda nastavlja se danas 25.9.2012. kad u Spa & Sport Resort Sveti Martin stižu Natali Dizdar, Nevena Rendeli i sestre Marija i Ivana Husar. Došlo je do izmjene u rasporedu. Naime, urednik HTV-a Aleksandar Stanković, zbog privatnih razloga neće moći sudjelovati u realizaciji kalendara, no pronađena je dostojna zamjena - stranicu jednog od mjeseci kalendara krasit će prelijepa voditeljica HTV-a, Nevena Rendeli.

Post je objavljen 25.09.2012. u 08:55 sati.