Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

Zoran Vakula: „Svi bismo morali činiti više jedni za druge“

Uspješno je završena druga serija snimanja humanitarnog kalendara „Male i velike zvijezde“ za djecu sa sindromom down Međimurske županije, koji je započeo u petak, 21. rujna 2012. u Spa & Sport Resortu Sveti Martin. Na poziv idejnih začetnika i organizatora, urednice i novinarke HTV-a Tamare Peras i fotografa Pixela Vjerana Žganec-Rogulje, u idućih će se tjedan dana u Svetom Martinu okupiti zvijezde iz svijeta glazbe, sporta, glume, medija.


Drugi dan snimanja mališanima su se pridružili meteorolog Zoran Vakula i urednik HRT-a Zoran Šprajc. Zoran Vakula istaknuo je kako bismo svi morali više činiti jedni za druge, a posebice za djecu s posebnim potrebama. Nažalost, ne možemo se puno osloniti na institucije već se sami moramo organizirati, solidarizirati i pomoći najpotrebnijima. Divno je ovo što rade ovi mladi ljudi, i sretan sam što mogu biti dio te lijepe priče, dodao je.


HTV-ov urednik Zoran Šprajc odlično se snašao u ulozi reportera intervjuirajući malog udomljenog Roma Ivana. Šprajc je istaknuo da bi zapravo sudjelovanje u ovakvim akcijama svima trebalo biti primjer i prioritet, te dodao da su prave zvijezde ovi mališani sa sindromom down i njihovi roditelji. Pozvao je sve na sudjelovanje u akciji, jer svatko tko se uključi postaje dio priče i istinska zvijezda.


Velike i male zvijezde druženje nastavljaju već sutra ujutro kad u Spa & Sport Resort Sveti Martin stižu rukometaši RK CO Zagreb, a nakon njih i naš proslavljeni gimnastičar, olimpijac Filip Ude.

Izvor: eMedjimurje.hr

Post je objavljen 24.09.2012. u 11:03 sati.