Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/davorovenovosti

Marketing

NIKA ZA PREDSEDNIKA: Supruga Tome Nikolića plakala dok je slušala Vujičića

Pored bračnog para Divac, čija je fondacija organizovala predavanje čuvenog motivacionog govornika, na Pravnom fakultetu inspiraciju je crpela i supruga predsednika Srbije Dragica Nikolić, koja je u jednom trenutku govora maestralnog Nika Vujičića pustila suzu.

Čuveni motivacioni govornik, Australijanac srpskog porekla, Nik Vujičić poručio je danas studentima u prepunoj sali beogradskog Pravnog fakulteta da nikad ne odustaju od svojih ideja, ali da ne odustaju ni od Srbije.

Predavanju u organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac, pored tog poznatog bračnog para, prisustvovala je supruga predsednika Republike Dragica Nikolić, rektori i dekani, Nikovi roditelji, kao i veliki broj studenata.

Nik je rođen s retkim poremećajem, nema ruke od ramena, a umesto nogu ima mala stopala, ali, po sopstvenom priznanju, to ga nije demoralisalo.

U inspirativnom i duhovitom govoru, Vujičić je govorio o svom hendikepu, problemima tokom školovanja i pronalaska posla, o stalnoj podršci roditelja.

- I kada sam gubio volju, imao sam podršku roditelja – rekao je Vujičić u prepunoj sali, čije je predavanje nekoliko puta prekidano burnim aplauzom.

Prva dama Srbije u jednom trenutku dirljivog govora Nika Vujičića nije mogla da zadrži suze, a očigledno ju je mnogo potresla priča najboljeg motivacionog govornika.

Divac nije jedini srpski sportista oduševljen Nikovom snagom i voljom. Vujičića je juče dočekao i najbolji srpski teniser Novak Đoković.

Izvor: Telegraf.rs

Post je objavljen 22.09.2012. u 00:10 sati.