Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/severinomajkus

Marketing

Pismo Vladi: Sljedeći tjedan odlazim iz RH, vratit ću se NIKADA!
• Zagreb, 20.09.2012., 13:07
• Autor: M.D.C.
• 195 komentara
Splićanin Ante J. obratio se pismom Vladi RH na njihovoj Facebook stranici. Na stotine građana pismo je počelo međusobno dijeliti. Otkrijte zašto!


Radimir Čačić i Zoran Milanović (Foto: Patrik Maček/Pixsell)
Ante je objasnio Vladi na njezinom Facebook profilu kako mu ne preostaje ništa drugo nego se zbog teške situacije iseliti iz Hrvatske. U uopće mu zbog toga nije žao.
Pismo Ante prenosimo u cjelosti.
'E moja (nažalost ) vlado
Za koju godinu se pozdravite sa Hrvatskom. Svatko tko ima mogućnost seli iz ovog smeća a ne države pa tako i ja ...
Imam 26 godina i 2 kredita jedan sam nedavno riješija (nisam ih diza zbog luksuza nego da bi ja žena i dica mogli pokrit režije i račune i da imamo od čega živit) ...Samo se pitam da li je tako i u ostalim državama .....ja mislim da nije i zato idem provjerit ...
>> 'Oprostite, gdje se može prijaviti kada država vara građane?'
Nadam se da tamo di idem cijene radnika, da dobije plaću koju zaslužuje, da ga gazda ne j*** sa prekovremenim satima kad ih treba platit, da dobije plaću za svaki mjesec a ne ka ovde kod nas
Nisam dobija plaću ima 5 mjeseci al koga briga za to?. Vi ćete reć recesija je .....Da li je netko od vas iz vlade pokušao živit bez plaće 5 mjeseci?
Ne mogu dalje nabrajat jer samo ću napravit neku glupost od bijesa kojega mi je pružila ova vlada i država. Mladi su ogorčeni na vas, gadite im se sa bahatim izjavama po medijima. Štedimo ovde , štedimo vamo štedimo tamo od čega da štedimo od ionako jadne plaće koju još uz to ne primamo .
Štedite i vi pa smanjite svoje plaće sa 20 000 kn na 5 000 pa me baš zanima od čega bi štedili ....
Normalan čovjek ne može 100 kuna mjesečno ostavit sa strane da uštedi nešto za svoje dijete ....Ako sam nešto loše i uvredljivo napisao možete me tužit al nećete se imat od čega naplatit jer nemam ništa, sve mi je pod ovrhom.
Možete me poslat u zatvor tamo ću bar znat da ću sutra imat nešto za ručak ....
Ps. ovo sam išao u susjeda na internet napisat jer je meni isključen.
Sljedeći tjedan odlazim iz ove države a kad me netko pita kad se vraćam odgovorim NIKAD ..'


Post je objavljen 20.09.2012. u 20:44 sati.