Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Milanović je državotvoran političar!!!!!

[/IMG]
Karta NDH


U zadnje vrijeme puno pišem a hvala bogu imam i vremena za takve radnje. Moje izrećene teze i stavovi se nikako ne pobijaju i to je skoro pa nemoguće jer natpisi su argumentirani i potkrijepljeni činjenicama.

Naime, da je Milanović državotvoran političar pokazuje u najmanje dvije činjenice.

Prva činjenica je dogovor s BiH oko visine Pelješkog mosta. Zbog ćega taj most mora biti toliko visok u prvom planu (67m) a sad može biti i duplo niži. Bez ljutnje al BiH nema nikakvo pravo na dva škoja jer oni NIKAD nisu pisani u Katastru BiH što je temeljni argument al eto Tuđman je to dogovorio i vjerovatno je imao razloge. Danas «državotvorcu» Tuđmanu isti oni koji su se kleli u njega zamjeraju da je bio star i senilan kad je to dogovarao i oni doslovno kažu da je bio «bolestan» u najgorem smislu u kojem čovjek može biti a to je psiho problem a vidi vraga šef Vladajuće strukture poštuje Tuđmanove tekovine.
Poslijedice dogovora Zagreb-Sarajevo i ratifikacije istog osjetit ćemo u dogledno vrijeme i bit će nam jasno jesu li to samo «dva kamena» il se nešto veće kotrlja iza toga!?

Došle Vile k očima............

Koje je to lip osjećaj za pravaša kad vidi sinergiju HDZ-a i SDP-a.

Partije su to ko sestra i brat,jedna sjaši dok druga uzjaši. U provedbi nema nekih razlika al u retorici je bitka golema.

Druga činjenica je Hrvatska u dva dijela! Svaka čast! Zamislite Hrvatsku u 5 il više dijela za deset godina? To bi bilo strašno. Prije svega, ako ćemo dijelit Hrvatsku onda moramo razmisliti i o realnom zahtjevu Dubrovčana koji s pravom očekuju posebnost a posebnost im je čak dala i NDH. Za deset godina bi bilo pitanje odcjepljenja tih regija i ako pogledamo povjest onda nam je jasno da su mnoge države slično propale i da ne idemo daleko evo npr. Juga. Juga se razdjelila temeljem Ustava iz 74 g. Da je prošao Plan Z4 tada bi imali i malu srbiju što još nije isključeno iz planova nekih ludih glava!

Temeljem gore napisanog stoji činjenica da je Zoran Milanović poslijednji Tuđmanist državotvorac i svi ostali argumenti pokazuju da je on državotvoran političar a ja kao izvorni državotvorni pravaš gledajući što radi a ne ko radi moram dati podršku s tim da državu treba decentralizirati zbog efikasnije i jeftinije uprave al na realnim i povjesnim podjelama! S tim u svezi prikazat ću kartu NDH i njeno uređenje. Možda to i nije neki primjer al osim njega imamo uređenje Općina u SFRJ što nije lošiji primjer od ovog što sad imamo.

Suma sumarum, ovih dana je mnogima jasnije da i SDP poštuje najmlađeg Titovog Generala što ozbiljne nacionalne političare treba zabrinuti a Hrvatsku desnicu okrenuti izvornom pravaštvu koji je jedini na braniku drugačijeg pogleda na uređenje države .

Sva tuga naših poslijednjih 22 godine i uporno ubacivanje Keruma i Bandića u desničare mora pasti u vodu jer Hrvatsku su ovakvu kakva jest (kifla avnojevska) utemeljili,organizirali,opljačkali i još uvjek pljačkaju komunisti i njihova «deca» a ustaša i njihove dice nema ni za bacit besidu. Oni se zovu Jorge,Michael,John i slabo govore Hrvatski i teško razumiju beskičmen narod u domovini. Oni ne razumju bolest naroda koja traje 70 godina i njihovoj naivnosti nema kraja.

Stanje naše nacije se može usporediti i sa životinjskim svijetom. Stočari koji šire stado i žele imati zdrav potomak ostavljaju od najboljih grla potomak zbog nastavka kvalitete stada a kod našeg naroda se već 70 i više godina činila sasvim druga i obrnuta selekcija. Osobe svih negativnih ljudskih karakteristika obnašali su najistaknutije dužnosti a njihova «deca» napredovala brzinom munje.

Ubijajući i goneći članove društva «koji su mislili svojom glavom» selekcija društva došla je do te razine da je zabrinjavajuće stanje.

Na kraju mogu reći da nam ostaje čekati,čekati ................


Post je objavljen 19.09.2012. u 19:47 sati.