Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Zločin u Trnu star 68 godina!!!

[/IMG]
Trn,Općina Slivno


U malom mistu Trn u Općini Slivno prije otprilike 68 godina, 1944 godine domaći partizani pogubili su osmoricu vrlo mladih Hrvatskih vojnika tek pridošlih s područja Slavonije!

Tijela tih nesretnih mladića danas lako možemo identificirati a do dana današnjeg Hrvatske vlasti ništa nisu poduzele.

U narodu se sve znade i govori te su postojali i očevici koji su krišom gledali smaknuće. Moj izvor govori da je očevidac ni manje ni više bio od moje supruge pok.djed koji je bio udaljen 50-tak metara i čuo je zapomaganje mladog vojnika koji prvim hicom nije ubijen nego ranjen. Ranjeni mladić je zapomagao : "Nemoj molim te ,jedinac sam u majke"! Osoba koja je poznata autoru teksta kaže da je ta spodoba od čovjeka drugi put bila preciznija.

Tako ubijene vrlo mlade momke vjerovatno tek unovačene pred sam kraj rata ubojice su zakopale na zemljište i na toj lokaciji je danas velika smokva.

U Općini Slivno 22 godine je na Vlasti HDZ i nikad se nije pokrenulo istraživanje a Država osim inertnog DORH-a nema druge institucije za bavljenje tom tematikom!

Zanimljivost je da je osoba na čijoj je zemlji pokopana hrvatska mladost velik prijatelj sa Barba Lukom a možda i taj detalj otkriva razloge zašto se istraživanje nije vršilo do sada.

To grobište i nije jedino na području moje općine a zanimljivo je da NIKAD u Neretvi nije otkrivena ni jedna jama nit obilježena a svi znamo tko je gubernator našeg kraja bio 22 godine!

U GROBIŠTIMA I JAMAMA TIM NAĆI ĆE KRVAVE RUKE OSNIVAČA HDZ-a JER onaj tko prikriva zločin isto spada pod zločince!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Post je objavljen 17.09.2012. u 20:12 sati.