Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/denisseselj

Marketing

Pod kišobranom se dobro dimi!!!!!!!!!

[/IMG]



Hrvatska, zemlja pušača?

U ovoj nemoralnoj zemlji novinare ne zanima politička korupcija nego obiteljski život političara! OK! Javna osoba je pod prismotrom javnosti ALI zar članak u Večernjem ne bi bio korisniji da se obradila tema "Kako je stvorena politička stranka Ruže Tomašić!?"

Zašto Hrvatska javnost ne bi znala odgovor na slijedeća pitanja;

a) Što je Ruža radila u Kanadi i koja je njena dodirna točka sa agentom KOS-a Šuškom?? Odgovor bi mogao ponuditi netko iz emigracije a koliko ja znadem ima zainteresiranih!

b) Trag novca kojim je osnivan HSP AS, uplatnice iz Vukovarsko -srijemske županije te izjave ljudi koji su osnivali stranku a sad više nisu u njoj!

c)Nemoralnost političara u izičaju stavova a toga ima ohoho kod ove dotične političarke!


Sigurno da je novinarima bitna i činjenica da je gđa.Tomašić svu svoju karijeru izgradila na "borbi protiv narkomafije" a gle čuda ima droge i u njenom dvorištu navodno kako kaže osoba iz novinarskog izvora.

Osvrt urednika bloga



Tekst iz Večernjeg lista:


prljave igre pravaša


Kampanju počeli tvrdnjama da je kći Ruže Tomašić narkomanka


Čelnica HSP-a dr. Ante Starčević kaže da će kćeri javno odrezati kosu dokaže li testiranje da je ovisnica, a ona zna da nije.


I prije nego što su se registrirali kao nova politička stranka, čelnici HSP-a dr. Ante Starčević – predsjednica Ruža Tomašić i glavni tajnik Pero Ćorić – započeli su hladni rat s Antom Đapićem i njegovim HSP-om. Ništa se nije promijenilo ni nakon što je Đapić na čelo HSP-a “postavio” Daniela Srba. Osim osobne nesnošljivosti između glavnih aktera “sestrinskih” stranaka, oni su u stalnom sukobu jer i jedni i drugi znaju da u “antikukuriku” koaliciji ima mjesta samo za jednu “pravašku grupu”. Tko oko sebe okupi sve ostale pravaške stranke i uništi glavnog rivala, može računati da će na idućim parlamentarnim izborima HDZ-u biti ono što je danas HNS SDP-u.(Hladni rat pretvorio se u totalni pa se sada krenulo u obračun povlačenjem prljavog obiteljskog rublja. Tako je i do nas došla priča da je kći Ruže Tomašić, žene koja je političku karijeru izgradila na borbi protiv droge, zapravo ovisnica koju je u taj svijet uvukao dva desetljeća stariji partner.

“Mali mi je pao s drogom”


– Ako onaj tko vam je to rekao to kaže punim imenom i prezimenom, javno ću kćeri odrezati kosu i dati je na testiranje na drogu. A potom će taj “hrabri” gospodin zaraditi tužbu jer moja kći nije narkomanka – poručila je Ruža Tomašić, ne krijući da je točno da je njezina kći dvije godine u vezi s dvadeset godina starijim muškarcem, da njih dvoje imaju financijskih problema...

Očiti povod za prljavu kampanju dogodio se prije sedam dana, kad je policija objavila da je kod Hrvoja Ćorića, sina Pere Ćorića, pronašla pet stabljika marihuane. (Iz Đapićeva HSP-a poručuju da to nije prvi “faul” mladog Ćorića, da je on već jednom “pao” s drogom i da je zbog toga njegov otac Pero, tada još bliski Đapićev suradnik, pritisnut ucjenama iz HDZ-a, pristao rušiti HSP iznutra, a kasnije, uz Ružu Tomašić, biti kolovođa raskola stranke i osnivanja nove. Mladi Ćorić “pao” je u (ne)zgodno vrijeme – baš uoči parlamentarnih izbora 2007. godine. U HSP-u kažu da je Ćorić podlegao ucjenama i pristao biti HDZ-ov igrač za raskol HSP-a, a zauzvrat mu je obećano da ga se neće “razvaljivati” po novinama napisima da mu je sin narkoman, pa čak i diler.(– Nešto prije izbora prišao mi je Pero i rekao: “Šefe, imam problem, mali mi je pao s drogom. Ucjenjivat će me iz HDZ-a, ali ja se neću dati” – tvrdi Anto Đapić. Kaže da Ćorić nije kriv što mu sin ima problema s drogom, ali mu zamjera što je dopustio da bude ucijenjen.(– Za HDZ je odrađivao prljave poslove, rušio je i mene i stranku – tvrdi Đapić.

Štoviše, nekoliko HSP-ovca ide još dalje i tvrde da je glavni razlog osnivanja HSP-a dr. Ante Starčević upravo Ćorićevo odrađivanje specijalnog posla – uništavanje HSP-a i Đapića – za HDZ Ive Sanadera!( Tvrde da je Ruža Tomašić “jedna obična licemjerka” jer je karijeru gradila na borbi protiv dilera s Korčule Jakše Cvitanovića Cvika, a sve je vrijeme štitila Ćorića iako je znala da je zbog sina ucjenjivan i da je pod utjecajem HDZ-a.

Ćorić niječe ucjene

– Nikad nisam bio ucjenjivan, a Anto Đapić je običan lažljivac i prevarant. Ne znam jesam li Ruži ikada rekao da mi je sin uhvaćen s nekoliko džointa 2007., ali siguran sam da to nisam rekao Đapiću – tvrdi Pero Ćorić.(– Vjerojatno je to uvertira u kampanju za lokalne izbore – kaže Ruža Tomašić i dodaje da s HSP-om neće biti zajedništva sve dok su tamo Anto Đapić i njegovi. – Te priče o Ruži nemaju nikakve veze s nama. Prvi put čujem da njezina kći ima problema – kaže predsjednik HSP-a Daniel Srb.

Ne odobravam vezu u kojoj je moja kći, ali ona je zaljubljena 23-godišnjakinja

– Moja kći je samo zaljubljena. Kao roditelj sam žalosna zbog veze u kojoj je, ali što ja tu mogu? Pa ona ima 23 godine – kaže Ruža Tomašić.

Kad smo je prije nekoliko dana pitali kada je doznala da je sin njezina stranačkog kolege Pere Ćorića “pao” s drogom još 2007. godine, Ruža Tomašić nam je odgovorila da o tome do našeg poziva nije imala pojma.

– Ovo mi je prvi glas. Časna riječ – najprije je ustvrdila.

A onda je kazala da je čula nešto o tome, ali da tome “nije pridavala važnost” jer je mislila da je “to podmetačina”.



Post je objavljen 14.09.2012. u 13:36 sati.