Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teobaldinteatar

Marketing

LIJEPA I(LI) PAMETNA




SCR 1 595



Je li vama možda dosta Severine? Meni nije, hehe! Ma, nemrem si pomoći! Kolikogod sam odlučila da više neću čitati vijesti o njoj, opet me neki vrag vleče i otpiram te članke. Zanima me što je sad. Ma znam da je opet nekakva novinarska baljezgarija, ali znatiželjna sam. Sad je najnovije: hoće li se ona i Milan joj, rastati? Koliko znam, nisu se još ni vjenčali, ali ono… hoće li svatko na svoju stranu?

Severini se mora priznati jedno - ta žena jednostavno privlači pažnju. Ma da do kraja života ne snimi niti jedan por… pjesmu, o njoj će se pisati i pisati.
Dakle, danas čitam, neće se rastati… jučer je bilo da hoće. Neće, hoće… hoće, neće. Dobro, hajde, ako i neće, hoće li onda barem još jedno dijete roditi? Sigurna sam da će uskoro i ta nagađanja (ako već nisu, ne stignem ni pratiti…). Kažem vam, uskoro će se opet Severini početi mjerkati trbuščić! A Milan je najebo, bude li htio nešto sa strane, neće mu biti lako, e neće samo tako lako pobjeći novinarima, ma pogleda li samo koju. A priča se već pomalo da on sa strane…
Da, i što je sa vjenčanjem, hoće li to više?! Pa, Bred i Anđa su to već obavili (navodno... u tajnosti... navodno) - što se kod njih čeka? A Kruz i ona ex-njegova već se i rastali… Ali polako, ima vremena - sve će to doći na red!

Sad opet gledam, rezultat nekakvog znanstvenog istraživanja - muškarce više privlače pametne nego zgodne žene! (Vrag po svetu hodi!)
Ne znam, zgodna sam i pametna, pa ne mogu procijeniti zbog čega me ovaj moj uzeo… No, vrag mi ne da mira, a B je baš doma, pa rekoh, e sada ga baš idem pitati! I pitam ga:
- Čuj, daj mi reci, kada bi se ponovo ženio, da možeš birati samo: ružnu, a pametnu... ili lijepu a glupu, koju bi izabrao?
- Kakva su ti sad to pitanja?
- Ne, stvarno, daj mi reci.
- Ma zakaj to sad pitaš?
- Baš me zanima… daj mi reci...
- A kaj ja znam… (dugo razmišlja)… Ne znam!
- Ma, daj razmisli još malo… odluči se…
- Stvarno ne znam!
- Kako ne znaš… daj mi reeeeci… no, odluči seee…
Nisam dobila odgovor, a inzistirala sam, gnjavila sam ga dugo, ali - nikako se nije mogao odlučiti. Hehe, da sam još ustrajala… možda bi se ipak odlučio - za prvu opciju. yes



SCR 1 595




Post je objavljen 10.09.2012. u 17:40 sati.