Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/turimti

Marketing

Rejting...

.

zaveslaj.bbb.gola istina.iva.maja.nu.

Rejting...

vinko Jutros sam se probudila neobvezno. Neobavezno. Bez obveza. Što ne znači bez veze. S razlogom. Propustiti još jedan dan života bio bi grijeh. Bila bi to šteta. Šćeta. Otkako sam izgubila posao, a do starosne mirovine mi ostaju dvije pune godine ako ih preživim, borim se kako s novcem tako i sa rejtingom u očima moga Tukca. Još bolje kako nemam unuke nema mi tko potvrditi rejting, tripl B-e. Nema tko da me prozove;- BaBaBa!..Ovako sam u minusu. Bez BBB-a. Ipak tu je plavi dres Dinama. Furam se na BBB-e.
Rejting u društvu je bitan. Butiga u koju nije ušla žena ili kćer nogometaša; Iva Balaban, Anica Kovač, ex Mamićka, mala Asanovićka, Gusićka, Vlaovićka, smišna mola Srna, Grdićka te poneki modni Mačak, nema rejting. Ako vam stan nije retro i nije u Red Carpetu ili In magazinu vi ste nula. Dvije 00. Bankovni račun sa više nula 00,00 mogao bi vas baciti u depru.
Sva sreća što vaš ulazak u more, lagani zaveslaji malo lijevom malo desnom rukom i tako n puta do prve bove još uvijek ograđenih plaža na POŠK-a, Zvončacu, daje vam potvrdu da ste na površini, a ne na dnu. Pogled na Grad, kopno s vrha vala je ne zaboravan. Plivanje leđno je dobro, kako za kičmu tako i za samopouzdanje.
Sve je relativno. I rejting i pogled na njega. I Sanader je imao visok rejting i Maček, te Agram, silna osiguravajuća kuća. I država Hrvatska...
Ima ona stara: - Tko bi gori, sad je doli...Plivajte. Valovi vam daju snagu da preživite i da vidite daleko s vrha vala ali i da vidite svoje mjesto iz dubine mora.
Veslajte bez obveze. Neobvezno, kao Rachlin & Rade Šerbeđija...Na valu rejtinga...

Vrijeme, vreme, vrime je rejtinga. Tko ga ima on je na TV-u. Tko ga nema on je u pritvoru te opet na TV-u...E, sad, budi pametan...







Post je objavljen 07.09.2012. u 07:37 sati.