Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

DAN 4,5 i 6

Samo ćemo vam ukratko objaviti slike sa ostatka našeg putovanja, jer smo već stigli nazad u Kiseljak, još jučer u jutarnjim satima.
Dan 4 i 5 je bio dan kada je Vanja nastupala, dan ranije smo održale trening i krenule na spavanje. Vanja nije mogla spavati jer je uhvatila jako trema. Ujutru smo otišle na doručak pa na nastup. Prije nastupa trenerica i Vanja su još malo radile i vježbale, a onda je došao trenutak kada trener mora pustiti Vanju da odradi posao sama do kraja. Treme je bilo i na Majinoj strani, samo što to Vanja nije smjela osjetiti. No, kada je glazba krenula sve je postalo lako. Vanja je stvarno dala sve od sebe i otplesala solo najbolje što je znala. Bez ijednog štapa na podu, sa plesom na vrhunskom nivou. Onako kako samo ona zna.... Naša mala delegacija je bila jako ponosna, što smo uspjeli pokazati da Kiseljak ima potencijala i što je najvažnije da se trude i rade biti što bolji. Vanji veliko HVALA što je ukazano povjerenje opravdala i na kraju predstavila naš grad i Udrugu na najbolji mogući način. Silne čestitke i riječi :"Bila si super" znak su da smo na dobrom putu.







Ostatak dana smo proveli na tribinama uživajući u ljepoti mažoret svijeta, a navečer je bilo proglašenje. Sa nestrpljenjem smo čekali našu kategoriju i tada je uslijedilo: 8 mjesto, u konkurenciji od 15 djevojaka su osvojile KISELJAČKE MAŽORETKINJE - Vanja Bošnjak.







Odličan uspijeh za našu Vanju i za našu Udrugu!!!! Bile smo jako sretne!







Nakon večere smo krenule nazad u BiH. Iscrpljujući put je trajao skoro 36 h što nas je doslovno iscrpilo. Trebamo napomenuti da smo pri povratku svratili dva sata u Veneciju, gdje smo jako jako jako pokisli :)







Nastavak putovanja smo iskoristili u druženju sa curama iz Širokog i ovaj put im se zahvaljujemo od srca na gostoprimstvu. Nadamo se kako ćemo u budućnosti imati priliku da vas ugostimo u Kiseljaku.

Slikice su to, dojmovi se još nisu slegli... ali Maja je imala pravo. Bilo je ovo jako dobro Europsko prvenstvo mažoretkinja!

Do idućeg Europskog prvenstva pozdravljaju vas,

Majče Karabatićevo zmajče, Glišo i naša 1-ca

P.S. Vidimo se na treningu... jedva čekamo da krenu!


Post je objavljen 05.09.2012. u 21:35 sati.